Spaní psa u hlavy, ano nebo ne?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2018 19:20
Michal395

XXX.XXX.96.140

Co si myslite o tom kdyz pes spi u hlavy? Nebo spise mad vasim polstarem kdyz mu tam udelate misto? Prijde mi ze chce spat vylozene na prosteradle, protoze deka dava hodne tepla. A tak kdyz se jen lehce prikryjeme a odkopeme deku musi si vyhrabavat misto bez ni.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2018 20:36

No tak u mě je to o tom, abychom se vůbec do postele poskládali...pokud se mnou pesani v posteli spí oba...tak fena u nohou, pes u hlavy...spí teda vedle mě...nad můj polštář by se nevešel

10.6.2018 20:41

Nemyslím si o tom nic, medvědice už má skoro dvacet kilo, už teď nevím, hypoteticky, kam by se do postele vešla tak, abych se tam vešla taky, a až bude větší ne já, tak se tuplem nevejde.

10.6.2018 21:55

myslím, že chcou, abychom odtamtud vypadli
megí teď spí - hlavu na polštáři, poloha na boku, prostě jako člověk
co člověk, jako pán !
jedním okem nenápadně kouká, jestli ji jdu vyhodit, když zjistí, že se zvedám ze židle, začne ohromně chrápat

buď to, nebo vám předává myšlenky
"zítra bude k snídani zadní hovězí".

11.6.2018 07:34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemyslím si o tom nic, medvědice už má skoro dvacet kilo, už teď nevím, hypoteticky, kam by se do postele vešla tak, abych se tam vešla taky, a až bude větší ne já, tak se tuplem nevejde.

Pořiďte dvojlůžko a budete spokojené obě .

11.6.2018 08:09

Myslím si o tom to, že bych hrozně ráda měla tyhle starosti Psisko už je o pár kil těžší než já, na zadních i větší a když v noci přijde zkontrolovat, jestli jsme doma všichni cajk, tak kontroluje i to, jestli se nám nepokazila postel zalehnutím peřiny u mých nohou. Ale vydrží v ní jen pár vteřin (jen aby se ujistil, že tam ještě pořád může) a jde pryč, je mu horko.

Asi Vám spí u hlavy proto, že v noci kopete nohama. Nahoře má klid

P.S. bodlinka: žádná postel není tak malá, aby se do ní nevešla panička se svým psem jakékoli velikosti

11.6.2018 08:24
lupus4

XXX.XXX.93.191

P.S. bodlinka: žádná postel není tak malá, aby se do ní nevešla panička se svým psem jakékoli velikosti

11.6.2018 09:41
Michal395

XXX.XXX.247.225

Ja totiz cetl prispevek ze kdyz pes spi panovi nad hlavou prijde si nadrazeny panovi :D proto ten dotaz :D.

11.6.2018 09:52
Andrýsek3

XXX.XXX.53.196

Michal395 napsal(a):
Ja totiz cetl prispevek ze kdyz pes spi panovi nad hlavou prijde si nadrazeny panovi :D proto ten dotaz :D.

Blbost, blbost, blbost,..
jednou velkou nevýhodou spaní psa na polštáři je tak maximálně to, že se probudíte s psíma kulkama div ne v puse. Ale pokud si lehne jako člověk, tak krásná každodenní canisterapie.

11.6.2018 10:27

Michal395 napsal(a):

Mě kupodivu u hlavy spí naprostý psí trdlo a mamáneček a u nohou ta samostatná psí jednotka, paní všehomíra, která neustále o něčem diskutuje...takže zrovna tohodle bych se nebála

11.6.2018 10:31
stop týrání

XXX.XXX.236.4

spaní psa v posteli kdekoliv, i kočky

11.6.2018 10:49

lupus4 napsal(a):

Já vám nevím. Na klín se zatím nějak složí. Ale v noci nechce být v domě asi tak od měsíce věku.

11.6.2018 11:18
Atheira

XXX.XXX.50.119

Michal395 napsal(a):

To je zas hrozná hloupost. Podle mých zkušeností, i zkušeností známých, pes, který mohl do postele, vždycky dal přednost posteli (jak jinak) a spal prostě tak, jak tam bylo místo a u hlavy je prostě nejčastěji takový ten prostor, kde do něj nikdo omylem nekopne ani ho nezalehne. Je tam blízko svým lidem... Pokud neváží víc jak vy a nelehá vám po hlavě, nebo vám tam neprdí, myslím, že to je lepší než když vám zalehne u nohou a vy je pak nemáte kam dát.

11.6.2018 11:49
inusanka

XXX.XXX.98.58

Myslím, že pokud spí s námi, hledají si místo pohodlné. U nás od kolen dolů, nevím, proč. Asi proto, že má půl centu a na polštář by se nevešla.

14.6.2018 12:19
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já vám nevím. Na klín se zatím nějak složí. Ale v noci nechce být v domě asi tak od měsíce věku.

Je krásná.
A jak se jí daří, už je zdravá? Nebo má ještě nějaké dozvuky?

14.6.2018 21:50
prázdniny

XXX.XXX.236.4

Atheira napsal(a):
To je zas hrozná hloupost. Podle mých zkušeností, i zkušeností známých, pes, který mohl do postele, vždycky dal přednost posteli (jak jinak) a spal prostě tak, jak tam bylo místo a u hlavy je prostě nejčastěji takový ten prostor, kde do něj nikdo omylem nekopne ani ho nezalehne. Je tam blízko svým lidem... Pokud neváží víc jak vy a nelehá vám po hlavě, nebo vám tam neprdí, myslím, že to je lepší než když vám zalehne u nohou a vy je pak nemáte kam dát.

tak s tím nesouhlasím, můj první pes byl v posteli rád, ale na probuzení a blbnutí, ne na spaní, můj druhý pes rozhodně nikdy do postele nechtěl, i když jsme ho zvali, má první fenka začala chtít spát v posteli až jako tříletá, kdy si uvědomila že její dcera to provozuje takřka od narození, její bratr jen chviličku poležet a pryč a další dva taky tak. Moc se mi stýská po těch postelových spáčích, ještě že mám podobně založenou kočku a psy u postele.

14.6.2018 23:40
Tedysek

XXX.XXX.49.14

prázdniny napsal(a):
tak s tím nesouhlasím, můj první pes byl v posteli rád, ale na probuzení a blbnutí, ne na spaní, můj druhý pes rozhodně nikdy do postele nechtěl, i když jsme ho zvali, má první fenka začala chtít spát v posteli až jako tříletá, kdy si uvědomila že její dcera to provozuje takřka od narození, její bratr jen chviličku poležet a pryč a další dva taky tak. Moc se mi stýská po těch postelových spáčích, ještě že mám podobně založenou kočku a psy u postele.

Jezis jak ja bych byla rada kdyby mi v posteli nespaly zvirata. Mame naschval vysokou postel. Bigl na ni nevyskoci. Ten kdyz se nahodou dostane k posteli tak celou noc migruje. A kdyz odchazi 10x za noc z postele tak zasadne i s perinou. A vraci se tak ze me vzbudi abych mu perinu nadzvedla a on mohl skocit pod ni. Pak se jeste celou vecnost vrti a pak na chvili usne. A hadej. Zase migruje. Clovek se moc nevyspi.
Ovcoun kdyz omylem vleze do postele tak zalehne zpravidla vsechny polstare. Bere je jako rukojmi a dokud ho dostatecne nepodrbeme na pupicku a na čůni tak neodejde. Štěně ma vlastní matraci pod postelí a když ma osklive sny jde se svalit k velkymu ovcounovi. A nebo kdyz je nejhur tak prednima na postel a vzbudi si me. A kocour to pojal tak ze nejlepe se spi na panicce. Tak mi lehne na zada a kdyz se vnoci otacim tak on se toci se mnou. A jako tresinka... jakmile skoci velky ovcoun do postele tak se dusim jeho chlupy dokud neprevleknu postel.
Za me tedy nej kdyz jsou zviratka u postele nebo pod posteli. Hlavne na zemi a ne v posteli.

15.6.2018 07:31

Za me tedy nej kdyz jsou zviratka u postele nebo pod posteli. Hlavne na zemi a ne v posteli.

Náš malej, když byl opravdu malej, tak spával u mojí postele. A jak se ve spánku vrtěl, tak se dost často nevědomky nasoukal přední nebo zadní (v horším případě oběma) částí těla pod postel. Pak se chtěl přetočit na druhý bok a ono to nešlo. A není větší legrace, než když vás ve dvě ráno probudí hysterický řev "maminko-pomoc-mě-něco-drží". Nekonečnou dobu hledáte vypínač lampičky, zatímco pes řve a mlátí se pod postelí a celá rodina se sbíhá podívat, co se proboha děje... A zatímco pesan poté zalehnul moji peřinu a v mžiku zase usnul, po baráku se rozsvěcely televize, protože nikdo nemohl znovu zabrat .
Teď už se pod postel nedostane, ani když chce (za kočkou), takže tyhle noční koncerty přestaly.

15.6.2018 09:06
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Pauza: nam se pod postel vejde i ten nas prerostly NO :D.

15.6.2018 09:12
Atheira

XXX.XXX.50.119

Tedysek: Buďte ráda za psy a kočku. Když jsem měla prvního potkana (tehdy jen jednoho, což být nemá, to jsem tenkrát netušila), tak se mi naučil chodit v noci taky do postele (nebydlel v kleci). Vyskočil, chytil se za kraj drápkama a přitáhnul. Lehal buď na kraji u polštáře nad hlavou nebo lezl do nohou, což jsem neměla ráda, protože jsem se bála, že ho nakopnu, ale nikdy se mi to nepodařilo. Jen měl občas tendenci žužlat mi ruku, ucho nebo prsty u nohou a pravidelně vstával kolem čtvrté hodiny a blízal mi oči!

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík