Ahoj všem,
moc prosím o radu...
Fena dostala 6.6. Frontline Combo /zřejmě blbě na dvě místa na těle/ po zjištění blech...Celý byt mám vystříkaný BioKillem, vysátý, vyprané pelíšky /i nastříkané/..Byla i plavat.
A dnes další dospělá blecha v kožichu...Fena se drbe minimálně, jen si líže a vykusuje slabiny /ne často/..
Kdy můžu kapnout Advantix?
Za 4 týdny po aplikaci, ale nepotěším vás, u nás Frontline ani Advantix na blechy absolutně nezabral (vyzkoušeno na všech 6 psech). V zimě jsme se potýkali s bleší invazí (v uskladněné slámě si udělaly noční pelech toulavé kočky a psi tato místa ráno vždy kontrolovali a tím nabírali nové a nové blechy). Nepomohly ani ostatní běžně dostupné spot ony, nakonec jsem chtěla u veterináře Vectru, ten jí neměl a doporučil tbl Comfortis. Ač jsem byla vždy proti tomuto druhu antiparazitik, přes 4 měsíce dlouhý boj s blechami, vydané peníze za nefunkční pipety (vždy 6x), litry Biokillu, neustálé praní, čištění parním čističem apod. mě k této aplikaci nakonec dohnaly. Neměli jsme nijak mohutně zablešený byt ani psy, ale neustále jsem na nich nacházela 1-2 blechy. Musím říci, že Comfortis jako jediný zabral a lituji, že jsem ho raději nepoužila rovnou hned na začátku. Držím palce, ať ty malé mrchy vyhubíte, je to dlouhý a pracný boj.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Blechy jsou potvory přizpůsobivé a Comfortis je snad poslední preparát, který na ně zabírá.

napsal(a):
Blechy jsou potvory přizpůsobivé a Comfortis je snad poslední preparát, který na ně zabírá.
Je toho víc. Kromě Comfortisu pořád spolehlivě funguje můj oblíbený Stronghold a také Bravecto.