Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2018 19:41
ketlin

XXX.XXX.59.54

Ahoj všem,
moc prosím o radu...
Fena dostala 6.6. Frontline Combo /zřejmě blbě na dvě místa na těle/ po zjištění blech...Celý byt mám vystříkaný BioKillem, vysátý, vyprané pelíšky /i nastříkané/..Byla i plavat.
A dnes další dospělá blecha v kožichu...Fena se drbe minimálně, jen si líže a vykusuje slabiny /ne často/..
Kdy můžu kapnout Advantix?

13.6.2018 09:20
manbea

XXX.XXX.139.247

Za 4 týdny po aplikaci, ale nepotěším vás, u nás Frontline ani Advantix na blechy absolutně nezabral (vyzkoušeno na všech 6 psech). V zimě jsme se potýkali s bleší invazí (v uskladněné slámě si udělaly noční pelech toulavé kočky a psi tato místa ráno vždy kontrolovali a tím nabírali nové a nové blechy). Nepomohly ani ostatní běžně dostupné spot ony, nakonec jsem chtěla u veterináře Vectru, ten jí neměl a doporučil tbl Comfortis. Ač jsem byla vždy proti tomuto druhu antiparazitik, přes 4 měsíce dlouhý boj s blechami, vydané peníze za nefunkční pipety (vždy 6x), litry Biokillu, neustálé praní, čištění parním čističem apod. mě k této aplikaci nakonec dohnaly. Neměli jsme nijak mohutně zablešený byt ani psy, ale neustále jsem na nich nacházela 1-2 blechy. Musím říci, že Comfortis jako jediný zabral a lituji, že jsem ho raději nepoužila rovnou hned na začátku. Držím palce, ať ty malé mrchy vyhubíte, je to dlouhý a pracný boj.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.6.2018 10:28

Blechy jsou potvory přizpůsobivé a Comfortis je snad poslední preparát, který na ně zabírá.

13.6.2018 10:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Blechy jsou potvory přizpůsobivé a Comfortis je snad poslední preparát, který na ně zabírá.

Je toho víc. Kromě Comfortisu pořád spolehlivě funguje můj oblíbený Stronghold a také Bravecto.

15.6.2018 09:18
mgtka

XXX.XXX.22.86

Nám spolehlivě pomohl i nexgard, ale je jen na měsíc, tak by to chtělo aplikaci alespoň jednou zopakovat.

17.6.2018 15:29
prázdniny

XXX.XXX.236.4

je to zvíře od zvířete, někomu zabere to, co loni, jinému ne. Ale že by blechy trvaly na tom, aby se proti nim užívaly stále dražší přípravky, to se mi moc nezdá. Možná by byla cesta v tom, zkusit zase ty, které zabíraly před léty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík