Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2018 14:38
kniga

XXX.XXX.156.126

Mam trimesicni stendo stredniho knirace a resim docela skakani. ja ji asamozrejme ke skakani nevedu, zadny skocky po ni nechci, ale ona je desne uhopsana, zejmena z radosti. Strasne moc se snazi behat sama ze schodu (uz s eji to povedlo trikrat, nastesti jde jen o devet schodu).
mam to jeji hopsani resit nebo se spolehnout na to, ze kdyz hopsa sama od sebe ze je to ok?
A druhak co postel, vsude se resi, ze pes nema schazet sam ze schodu kdyz je ve vyvinu. ALe neni skakani z postele horsi? mam postel cca nakych 38 cm vysokou, Mady ma ted v kohoutku cca 35/36 (je o chlup vetsi jak beloba) mam tam vrati matrac nebor adsi jeste mesic dva spat na zemi? :).

16.6.2018 15:07
scylla

XXX.XXX.150.32

Není přece problém udělat k posteli schůdky, štěně je malé, bude stačit plastová nebo dřevěná krabice nebo něco takového a skákat se nebude.

18.6.2018 14:52
kniga

XXX.XXX.128.28

Plastova krabice by bylo ohrozeni jejiho zivota pac by ten plast zrala. I tak by to bylo dost kluzke. Drevenou nemam. Zkousela jsem papirove. Ale vzhledem k jejimu tempreamentu se stejne ibavam, ze by schudky nepouzivala a skakala dolu... Ja to jeste ten mesic vydrzim na zemi. Za mesic snad uz ten skok pro ni nebude tak ohrozujici? I kdyz uz ted je schopna vyskocit mi k pasu pokud vidi ze mam jidlo...

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.6.2018 17:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

kniga napsal(a):
Plastova krabice by bylo ohrozeni jejiho zivota pac by ten plast zrala. I tak by to bylo dost kluzke. Drevenou nemam. Zkousela jsem papirove. Ale vzhledem k jejimu tempreamentu se stejne ibavam, ze by schudky nepouzivala a skakala dolu... Ja to jeste ten mesic vydrzim na zemi. Za mesic snad uz ten skok pro ni nebude tak ohrozujici? I kdyz uz ted je schopna vyskocit mi k pasu pokud vidi ze mam jidlo...

Tak klasika...nastlat tam jako schůdek polštáře...měla jsem to kvůli štěňatům taky tak...

18.6.2018 21:57
kniga

XXX.XXX.156.126

polstare nevedu :D Budu muset nakoupit, jako stejne uvazuju uz jakou dobu o nejakych dekoracnich polstarcich. ale co to dalsi skakani? jak myslite ze to moc vadi, kdyz stene skace samo do sebe do vysky?

19.6.2018 09:01
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Ja bych to obcasne lezeni z postele tolik nehrotila.
My mame 3 schody do baraku a dokud to stene nevylezlo tak jsme ho vystrkali a dolu jsme natahli tvrdy koberec na tvrdou rohozku a mimino se po brise klouzalo dolu. smajlík mel z toho strasnou srandu. Protoze kdyz mu to nechtelo jet tak ho velci psi postouchli trochu cumakem. :D ted uz to zvlada a 3 schody nijak neresim. Kdyz si vezmu kolikrat skoci na velkyho psa a kolikrat udela kotrmelec pres bigla... kolikrat zapadne venku do nejaky diry atd...
Pokud te to tolik trapi udelej tam z prkna lavku a nauc mimino chodit po ni. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík