Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2018 18:20
Barbara02

XXX.XXX.33.18

Zdravím, potřebovala bych poradit. Můj pes byl včera na vyšetření a museli mu kvůli tomu vyholit část břicha a kolem genitálií. Od včerejška pořád běhá z jednoho místa na druhé, stále se na vyholených místech olizuje a je z toho nevrlý. Nechce chodit ani ven, jídlo a vodu mu musím podávat protože chce jen ležet. Myslíte že ho ta místa jen svědí jak dorůstají chloupky ? nebo si mám dělat větší starosti ? kůži má naprosto v normálu. Děkuji za odpověď.

19.6.2018 22:20
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Barbara02 napsal(a):
Zdravím, potřebovala bych poradit. Můj pes byl včera na vyšetření a museli mu kvůli tomu vyholit část břicha a kolem genitálií. Od včerejška pořád běhá z jednoho místa na druhé, stále se na vyholených místech olizuje a je z toho nevrlý. Nechce chodit ani ven, jídlo a vodu mu musím podávat protože chce jen ležet. Myslíte že ho ta místa jen svědí jak dorůstají chloupky ? nebo si mám dělat větší starosti ? kůži má naprosto v normálu. Děkuji za odpověď.

Asi se stydí !

20.6.2018 10:58
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Barbara02 napsal(a):

Některým psům to prostě vadí. Je to jinak, než to bylo a proto je to irituje. Na problém s dorůstáním chloupků je ještě brzy. Berňucha si vyholeného břicha nevšímal vůbec do chvíle- než mu ho podruhé strojkem odrali a to už ho pálilo. Samojed si vyholenou packu po odběru krve líže okamžitě a systematicky, až si ji vylíže do masa Toho musíme hlídat.

21.6.2018 06:04
tero

XXX.XXX.236.24

Zkuste mu to místo osprchovat, možná ho svědí ůlomky chlupů po holení. Bude to asi stejné, jako nás svědí kůže po holení, nebo depilaci.

21.6.2018 12:08
Barbara02

XXX.XXX.33.18

Vyzkouším. Děkuji za radu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík