Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2018 23:03
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Mám dvouletou border kolii umí sedni, lehni, ke mně, k noze, otočku, a pac jo je to průměr ale je to borderka já jsem ji dostala když mi bylo jedenáct a předtím jsem žádného psa neměla a brala jsem to tak že když něco udělá špatně tak na ni musím křičet a teď se mě asi bojí před rokem jsem si to uvědomila a pylně na tom pracujem sice se to trochu zlepšilo ale pořád to není ono poradťe mi co mám dělat kromě ji za vše chválit.

24.6.2018 06:43
scylla

XXX.XXX.150.32

Jdi trollit jinam.

24.6.2018 07:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

"Lidi" jsou zvláštní...
Jedenáctiletá holka buzeruje štěně, místo, aby s ním lítala v přírodě, schovávala se mu za (na) strom, přeskakovaly kdeco, prostě, aby se (všichni) vyblbli třeba i s kamarádkou, sourozenci.
Tak jsme řádily ve dvanácti my, lesopark, stoh, to všechno nám i psovi "patřilo"
a pes byl šťastný a splnil rád, radostně a ochotně vše, co jsme po něm chtěli.
Přivolání jsme řešit nemusely. Fena se mě držela jak klíště, aby snad o nějakou
akci nepřišla.
A jaké aktivity má tvůj pes u Tebe ?
Běháš s ním aspoň agility ?
Procházka nestačí.
Děti a psi, to je radost a je štěstí, když dítě psa chce a rodiče to povolí.
Ale dítě by měli vést jak se ke zvířeti chovat.
Jak ochotně a ráda plníš pokyny rodičů a spol.
Určitě ochotně, když Ti trpělivě a vlídně vysvětlí co máš dělat
než když by na tebe štěkali povely.
Teď budeš mít prázdniny,
pilně se psovi věnuj, hrajte si venku v přírodě...

25.6.2018 14:22
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Jo chodíme spolu každý den na procházky fena si najde klacek tak ji ho házím a běháme spolu někdy se i jdem vykoupat do řeky my bydlíme na kraji vesnice máme zahradu 100×50m a teď se s ní snažím hodně ale pořád je to skoro k ničemu.

25.6.2018 15:21
Tedysek

XXX.XXX.48.168

Zmena neprijde ze dne na den. To fakt ne. Chce to trpelivost. Fena se naucila nejaky zpusob komunikace a zpusob vycviku a trva nez se dovtipi ze nastala nejaka radikalni zmena.

25.6.2018 16:46
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Jak dlouho to bude asi trvat alespiň přibližně.

Neregistrovaný uživatel

25.6.2018 19:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Eliška Nejmanová napsal(a):
Jak dlouho to bude asi trvat alespiň přibližně.

To záleží na tom, jak moc už je fena zkažená, a jak s ní zacházíte teď.

25.6.2018 20:26
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Ona se takhle chová hlavně při cvičení a mám s ní teď přestat cvičit? Nechci přestat protože půjdeme na soutěž už jednou jsme byly druhé.

Neregistrovaný uživatel

25.6.2018 20:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Ona se takhle chová hlavně při cvičení a mám s ní teď přestat cvičit? Nechci přestat protože půjdeme na soutěž už jednou jsme byly druhé.

Tak rozhodně se vyplatí dát psovi s cvičením chvíli pokoj, aby si trochu vyčistil hlavu, a dělat s ním jiné aktivity, které ho baví, abyste si trochu napravili ten pokažený vztah, a pak začít úplně od začátku - jinak a lépe.

25.6.2018 20:37
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Děkuju moc můj pejsek pro mě moc znamená a můžete mi poradit ještě nějaké aktivity které by ji mohli bavit? Ona miluje jenom aport a nic jiného zábavného s ní nedělám protože nevím co.

Neregistrovaný uživatel

25.6.2018 20:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Děkuju moc můj pejsek pro mě moc znamená a můžete mi poradit ještě nějaké aktivity které by ji mohli bavit? Ona miluje jenom aport a nic jiného zábavného s ní nedělám protože nevím co.

Výlety do přírody, koupání (i s aportama), ovečky a takový ty normální věci.

25.6.2018 20:48
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

A mám si u ní udržovat respekt nebo to mám udělat tak abychom byly spis kamaradky.

Neregistrovaný uživatel

25.6.2018 20:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

A mám si u ní udržovat respekt nebo to mám udělat tak abychom byly spis kamaradky.

Kamarádky.

25.6.2018 21:02
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Moc děkuju.

25.6.2018 21:49
lupus4

XXX.XXX.29.94

A jak si udržuješ "respekt" ?

25.6.2018 21:57
Eliška Nejmanová

XXX.XXX.26.58

Ona má úkol hlídat slepice a ví kde slepice mají nebo nemají být a když jsou slepicece tam kde mají být a ona je začne zahánět tak na ni jen zavolám nebo když jde někdo kolem a ona štěká tak na ni houknu aby přestala protože nechci aby si o mě lidi mysleli že ji nechám štěkat na lidi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík