Border kolie s PP (s rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
30000 KčMám dvouletou border kolii umí sedni, lehni, ke mně, k noze, otočku, a pac jo je to průměr ale je to borderka já jsem ji dostala když mi bylo jedenáct a předtím jsem žádného psa neměla a brala jsem to tak že když něco udělá špatně tak na ni musím křičet a teď se mě asi bojí před rokem jsem si to uvědomila a pylně na tom pracujem sice se to trochu zlepšilo ale pořád to není ono poradťe mi co mám dělat kromě ji za vše chválit.
"Lidi" jsou zvláštní...
Jedenáctiletá holka buzeruje štěně, místo, aby s ním lítala v přírodě, schovávala se mu za (na) strom, přeskakovaly kdeco, prostě, aby se (všichni) vyblbli třeba i s kamarádkou, sourozenci.
Tak jsme řádily ve dvanácti my, lesopark, stoh, to všechno nám i psovi "patřilo"
a pes byl šťastný a splnil rád, radostně a ochotně vše, co jsme po něm chtěli.
Přivolání jsme řešit nemusely. Fena se mě držela jak klíště, aby snad o nějakou
akci nepřišla.
A jaké aktivity má tvůj pes u Tebe ?
Běháš s ním aspoň agility ?
Procházka nestačí.
Děti a psi, to je radost a je štěstí, když dítě psa chce a rodiče to povolí.
Ale dítě by měli vést jak se ke zvířeti chovat.
Jak ochotně a ráda plníš pokyny rodičů a spol.
Určitě ochotně, když Ti trpělivě a vlídně vysvětlí co máš dělat
než když by na tebe štěkali povely.
Teď budeš mít prázdniny,
pilně se psovi věnuj, hrajte si venku v přírodě...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Eliška Nejmanová
napsal(a):
Jak dlouho to bude asi trvat alespiň přibližně.
To záleží na tom, jak moc už je fena zkažená, a jak s ní zacházíte teď.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Eliška Nejmanová
napsal(a):
Ona se takhle chová hlavně při cvičení a mám s ní teď přestat cvičit? Nechci přestat protože půjdeme na soutěž už jednou jsme byly druhé.
Tak rozhodně se vyplatí dát psovi s cvičením chvíli pokoj, aby si trochu vyčistil hlavu, a dělat s ním jiné aktivity, které ho baví, abyste si trochu napravili ten pokažený vztah, a pak začít úplně od začátku - jinak a lépe.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Eliška Nejmanová
napsal(a):
Děkuju moc můj pejsek pro mě moc znamená a můžete mi poradit ještě nějaké aktivity které by ji mohli bavit? Ona miluje jenom aport a nic jiného zábavného s ní nedělám protože nevím co.
Výlety do přírody, koupání (i s aportama), ovečky a takový ty normální věci.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Eliška Nejmanová
napsal(a):
A mám si u ní udržovat respekt nebo to mám udělat tak abychom byly spis kamaradky.
Kamarádky.