Uživatel s deaktivovaným účtem

nela200202
napsal(a):
Dobrý den, fena mi kolem 17.června končila hárat. Bude mít dva roky. Ale všimla jsem si že její pochva je stejně velká jak když hárala. Jak dlouho trvá než se vrátí do původního stavu? Nemůže čekat štěňata?
Je plemene labradorský retrívr.
Děkuji za odpověď.
kačenu má velkou? jako vulvu? pochvu fakt nevidíte, to je ta roura co vede vevnitř v těle.
podle čeho jste určili konec hárání?

nela200202
napsal(a):
Přestala po 30ti dnech krvácet.
Měsíc krvácela?

to není úplně běžný a normální průběh hárání. bude tam nějaká hormonální nerovnováha, možná i cysta. v tom případě vám na otázku "kdy splaskne kačena" těžko může někdo odpovědět.
inusanka
napsal(a):
Nepřestane mne udivovat, že se stále lidé ptají na netu a ne u veterináře.
Ale ona dostala odpověď od vetky Proč? Je přece rychlejší zeptat se na zkušenosti pejskařů, než tahat psa na veterinu, možná s blbostí. Nemá každý pět vetů ve městě, někdo nemá ani jednoho a my jezdíme 30km. Pes nemá rád cestování autem, teď v létě je to pro něj za trest, bez klimy bych si netroufnula vůbec a to znamená, že klima jede naplno a já v autě sedím v bundě. Táhnu tam psa a vet nic nezjistí... Tak i proto se první taktéž ptám tu.
lesnížínka
napsal(a):
Ale ona dostala odpověď od vetky Proč? Je přece rychlejší zeptat se na zkušenosti pejskařů, než tahat psa na veterinu, možná s blbostí. Nemá každý pět vetů ve městě, někdo nemá ani jednoho a my jezdíme 30km. Pes nemá rád cestování autem, teď v létě je to pro něj za trest, bez klimy bych si netroufnula vůbec a to znamená, že klima jede naplno a já v autě sedím v bundě. Táhnu tam psa a vet nic nezjistí... Tak i proto se první taktéž ptám tu.
Ono i bez dlouhý cesty a třeba s pěti vetama ve městě. Někteří psi z nich mají hrůzu. To mi pak přijde docela normální, že když se pes netváří, že je něco blbě, zeptat se... Je to problém?
Může... Aha, tak beru psa na veterinu.
Ona teda Bodlinka přesně psala, že :
to není úplně běžný a normální průběh hárání. bude tam nějaká hormonální nerovnováha, možná i cysta. v tom případě vám na otázku "kdy splaskne kačena" těžko může někdo odpovědět
takže asi tak. Co se týče hárání, není prioritní to, že pes nemá rád jízdu autem. Nakonec je možné se veterináře zeptat telefonem, ona taková pyometra občas bývá dost rychlá a kdo chce přijít o mladou fenku? Předpokládám, že můj veterinář by řekl, abychom přijeli, že, pokud nemá službu, si na nás udělá čas.
nela200202
napsal(a):
Dobrý den, fena mi kolem 17.června končila hárat. Bude mít dva roky. Ale všimla jsem si že její pochva je stejně velká jak když hárala. Jak dlouho trvá než se vrátí do původního stavu? Nemůže čekat štěňata?
Je plemene labradorský retrívr.
Děkuji za odpověď.
Určitě není normální, aby feně několik týdnů po skončení hárání zůstala opuchlá přezka.
Jedna z možností je, že je nakrytá a čeká štěňata. Druhou možnost popsala bodlinka - hormonální nerovnováha. Předpokládám, že obě možnosti jsou pro Vás problém! Proto bych neváhal, jel na veterinu a situaci řešil.