Jack Russell teriér
Jack Russell teriér (terrier) – Chovatelská stanice Libami nabízí exklusivn...
Dohodou
Dobrý den, možná to bude blbý dotace, ale zkusit to můžu a někdo poradí máme štěně 3 měsíce, chodíme s ním ven každou chvíli.
Dřív teda loužičky dělal doma, ale teď už celou noc vydrží. Ráno rychle letíme ven, a je všechno v pohodě. Někdy nevydrží ani 2 hodiny. Jdeme ven a on se vyčura na schody.
A další věc, kaka 6-7x denně
Myslite že to je všechno v pořádku? Omlouvám se za blbý dotaz. Přeji hezký den
gabiel
napsal(a):
Dobrý den, možná to bude blbý dotace, ale zkusit to můžu a někdo poradí máme štěně 3 měsíce, chodíme s ním ven každou chvíli.
Dřív teda loužičky dělal doma, ale teď už celou noc vydrží. Ráno rychle letíme ven, a je všechno v pohodě. Někdy nevydrží ani 2 hodiny. Jdeme ven a on se vyčura na schody.
A další věc, kaka 6-7x denně
Myslite že to je všechno v pořádku? Omlouvám se za blbý dotaz. Přeji hezký den
Přes noc většinou štěně vydrží, když spí. Já vždycky když se vzbudilo letěla ven - spalo semnou v posteli, takže jsem přesně věděla. Jinak jsem brala ven po každém krmení, po každém hraní a po každém probuzení. Ale 3 měsíce, to je ještě miminko, to se ještě bude stávat, že se občas vyčůrá někde, kde nemá.
A k tomu kakání, tak tam teda nevím, ale moje štěně tak často velkou potřebu nedělalo. Jak dlouho ho máte doma? Krmíte stejným krmením jako chovatel? Třeba to je jen než si zvykne.
Kanárská doga, původně Perro de Presa Canario, byla FCI uznána teprve před třemi lety. Řadí se k molossoidním plemenům a jak už sám název plemene....
Pokračujte ve čteníNepatří k uznaným plemenům FCI. Přesto má u nás své obdivovatele a několik nadšenců, kteří věnují mnoho času tomu, aby se i v ČR rozšířil chov těc...
Pokračujte ve čteníObrovská síla, odvaha a zarputilost buldoga, útočnost, rychlost a ostrost teriéra. To je americký stafordšírský teriér nebo také amstaf, staford či AS...
Pokračujte ve čteníVyhledávání, které jste zadali, probíhá na celém webu. Díky tomu může chvíli trvat.
Děkujeme za pochopení.