Dobrý den, možná to bude blbý dotace, ale zkusit to můžu a někdo poradí máme štěně 3 měsíce, chodíme s ním ven každou chvíli.
Dřív teda loužičky dělal doma, ale teď už celou noc vydrží. Ráno rychle letíme ven, a je všechno v pohodě. Někdy nevydrží ani 2 hodiny. Jdeme ven a on se vyčura na schody.
A další věc, kaka 6-7x denně
Myslite že to je všechno v pořádku? Omlouvám se za blbý dotaz. Přeji hezký den
gabiel
napsal(a):
Dobrý den, možná to bude blbý dotace, ale zkusit to můžu a někdo poradí máme štěně 3 měsíce, chodíme s ním ven každou chvíli.
Dřív teda loužičky dělal doma, ale teď už celou noc vydrží. Ráno rychle letíme ven, a je všechno v pohodě. Někdy nevydrží ani 2 hodiny. Jdeme ven a on se vyčura na schody.
A další věc, kaka 6-7x denně
Myslite že to je všechno v pořádku? Omlouvám se za blbý dotaz. Přeji hezký den
Přes noc většinou štěně vydrží, když spí. Já vždycky když se vzbudilo letěla ven - spalo semnou v posteli, takže jsem přesně věděla. Jinak jsem brala ven po každém krmení, po každém hraní a po každém probuzení. Ale 3 měsíce, to je ještě miminko, to se ještě bude stávat, že se občas vyčůrá někde, kde nemá.
A k tomu kakání, tak tam teda nevím, ale moje štěně tak často velkou potřebu nedělalo. Jak dlouho ho máte doma? Krmíte stejným krmením jako chovatel? Třeba to je jen než si zvykne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

gabiel
napsal(a):
Máme ho doma měsíc. Jinak všechno se rychleji učí. Ano, krmime stejným. Kaka fakt často, poslední dobou to je i takové měkké, že to nejde ani nabrat.
A čím konkrétně krmíte?

gabiel
napsal(a):
Máme granule Brit. Nevím jestli máme zkusit nějaký jiné.
Jestli máte "obyč." řadu, tak se nedivím, měli jsme to podobně...

gabiel
napsal(a):
Máme granule Brit. Nevím jestli máme zkusit nějaký jiné.
Přesně jak píše Sardullah, zkuste Brit Care, popř Petkult.

gabiel
napsal(a):
Máme ho doma měsíc. Jinak všechno se rychleji učí. Ano, krmime stejným. Kaka fakt často, poslední dobou to je i takové měkké, že to nejde ani nabrat.
to můžou být i giardie, nebo možná jiné breberky
chtělo by to trus na rozbor.