Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2018 14:21

Dobrý den, poradite mi někdo co to může být ? U veterinare jsme byli, dostali jsme sprej na čištění uší a nějaké probiotika. Na veterině mu udělal stery a nic nezjistil řekl jen že je tam jen malinký zánět. Tak já teda nevím, mě to přijde jako něco zavaznejsiho. Máte někdo podobnou zkušenost prosím ? Chci pro svou lásku to nejlepší a ne aby nás někdo odflakl na veterině tak se radši ptám tady. Děkuju.
OMLOUVÁM SE, NEJDE MI DEM VLOŽIT FOTO, ZKUSÍM CO NEJDŘÍVE NAPRAVIT.

24.7.2018 14:33
Shimizu

XXX.XXX.84.151

Zdravím, pokud dělal stěry a pod mikroskopem nic nenašel, tak se určitě nemohl mýlit. Zánět vypadá taky ošklivě, navíc to pejsky hrozně bolí a svědí tak se hodně škrabou, což tomu vůbec nepomůže. Takže pravidelně kapejte do uší, jak vám řekl veterinář a určitě se to brzy zlepší.

24.7.2018 14:59
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, poradite mi někdo co to může být ? U veterinare jsme byli, dostali jsme sprej na čištění uší a nějaké probiotika. Na veterině mu udělal stery a nic nezjistil řekl jen že je tam jen malinký zánět. Tak já teda nevím, mě to přijde jako něco zavaznejsiho. Máte někdo podobnou zkušenost prosím ? Chci pro svou lásku to nejlepší a ne aby nás někdo odflakl na veterině tak se radši ptám tady. Děkuju.
OMLOUVÁM SE, NEJDE MI DEM VLOŽIT FOTO, ZKUSÍM CO NEJDŘÍVE NAPRAVIT.

Obejděte ještě 5-6 veterinářů a vyberte si diagnózu, která se vám bude nejvíc líbit.

24.7.2018 22:10
keissa

XXX.XXX.155.174

jahodapavel napsal(a):
Obejděte ještě 5-6 veterinářů a vyberte si diagnózu, která se vám bude nejvíc líbit.

nejhorší na této odpovědi je to že je spousta majitelu co to tak dělá...

25.7.2018 04:43
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

keissa napsal(a):

Já jsem to taky myslel ironicky.

25.7.2018 07:33
Prestige

XXX.XXX.71.69

No a jaké má příznaky?

25.7.2018 09:06

keissa napsal(a):

ne, nejhorší je to, že se skutečně může dočkat 5-6ti různých diagnóz, teda pokud se nějaké diagnózy vůbec dočká (myšleno obecně, svrab by snad mohli vetové hromadně i poznat...)...a to ještě můžeme spekulovat, zda některá z diagnóz bude dokonce i ta správná...

Přidejte reakci

Přidat smajlík