Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, poradite mi někdo co to může být ? U veterinare jsme byli, dostali jsme sprej na čištění uší a nějaké probiotika. Na veterině mu udělal stery a nic nezjistil řekl jen že je tam jen malinký zánět. Tak já teda nevím, mě to přijde jako něco zavaznejsiho. Máte někdo podobnou zkušenost prosím ? Chci pro svou lásku to nejlepší a ne aby nás někdo odflakl na veterině tak se radši ptám tady. Děkuju.
OMLOUVÁM SE, NEJDE MI DEM VLOŽIT FOTO, ZKUSÍM CO NEJDŘÍVE NAPRAVIT.
napsal(a):
Dobrý den, poradite mi někdo co to může být ? U veterinare jsme byli, dostali jsme sprej na čištění uší a nějaké probiotika. Na veterině mu udělal stery a nic nezjistil řekl jen že je tam jen malinký zánět. Tak já teda nevím, mě to přijde jako něco zavaznejsiho. Máte někdo podobnou zkušenost prosím ? Chci pro svou lásku to nejlepší a ne aby nás někdo odflakl na veterině tak se radši ptám tady. Děkuju.
OMLOUVÁM SE, NEJDE MI DEM VLOŽIT FOTO, ZKUSÍM CO NEJDŘÍVE NAPRAVIT.
Obejděte ještě 5-6 veterinářů a vyberte si diagnózu, která se vám bude nejvíc líbit.

keissa
napsal(a):
nejhorší na této odpovědi je to že je spousta majitelu co to tak dělá...
ne, nejhorší je to, že se skutečně může dočkat 5-6ti různých diagnóz, teda pokud se nějaké diagnózy vůbec dočká (myšleno obecně, svrab by snad mohli vetové hromadně i poznat...)...a to ještě můžeme spekulovat, zda některá z diagnóz bude dokonce i ta správná...