Border Koie

Prodám Border kolii - Registrovaná chovatelská stanice Gymor s několikal...
27000 KčZdravím, je zde někdo z Moravskoslezského kraje a pomohl by nám s naším reaktivním psem(border kolii,8 měsíců)? Máme ho od jeho půl roku a chovatelka udělala spoustu chyb v socializaci jak na psi, tak na lidi a samozřejmě svádí vinu na mě. Přitom si i majitelka jeho bratra uvědomuje, že tak, udělala chovatelka chybu. Moc prosím, je zde někdo kdo by nám pomohl? Už se po mě při štěkání na psi párkrát ohnal a měla jsem z toho velkou modřínu s krvavým kolečkem... Děkuji moc za pomoc. (Na fotce je on).
Tohle máte daleko?
https://www.koira.cz/psi-skola.php
četla jsem jenom výborné reference.
Clem
napsal(a):
Zdravím, je zde někdo z Moravskoslezského kraje a pomohl by nám s naším reaktivním psem(border kolii,8 měsíců)? Máme ho od jeho půl roku a chovatelka udělala spoustu chyb v socializaci jak na psi, tak na lidi a samozřejmě svádí vinu na mě. Přitom si i majitelka jeho bratra uvědomuje, že tak, udělala chovatelka chybu. Moc prosím, je zde někdo kdo by nám pomohl? Už se po mě při štěkání na psi párkrát ohnal a měla jsem z toho velkou modřínu s krvavým kolečkem... Děkuji moc za pomoc. (Na fotce je on).
V čem konkrétně máte problém? Jak psa vedete? Podle použité terminologie asi tzv. pozitivní motivací? Napište víc, třeba do SZ. Pokud jste ochotni kousek popojet, kontaktujte Katarínu Hambálkovou ze Šaštína, je to kousek za hranicí. Nevytahá z vás peníze, problém nebude "řešit", ale opravdu ho vyřeší.
Uživatel s deaktivovaným účtem
clem, mluvila jsi s Lenkou Blachovou (koira)?
Jestli se do skupiny ještě nevecpete?
Nabízí i individuály doma...
Nebo jestli nedoporučí někoho jiného...
chodili jsme s pastevcem do skupiny reaktivců a opravdu mohu doporučit
další doporučení (s otazníkem) píšu do sz.
Snad je to fotkou, ale váš pejsek nemá v očích to "svaté nadšení", co je u borderek tak typické.
scylla
napsal(a):
V čem konkrétně máte problém? Jak psa vedete? Podle použité terminologie asi tzv. pozitivní motivací? Napište víc, třeba do SZ. Pokud jste ochotni kousek popojet, kontaktujte Katarínu Hambálkovou ze Šaštína, je to kousek za hranicí. Nevytahá z vás peníze, problém nebude "řešit", ale opravdu ho vyřeší.
Bohužel, myslím že jsem ji kontaktovala skrz Facebook, ale pak začala ignorovat...