Uživatel s deaktivovaným účtem

Co je na tom tak hrozného? Pejsci žerou kosti normálně .

chtěla jsem reagovat, ale byla jsem obviněna z poskytování kousavých odpovědí, tak nic.

Taky jsem chtěla reagovat, ale pak jsem si to rozmyslela.

Vlk (předchůdce psa) se asi krmil ovocem a zeleninou nebo mu někdo dával granule.. co?

napsal(a):
Vlk (předchůdce psa) se asi krmil ovocem a zeleninou nebo mu někdo dával granule.. co?
Ani pečené ani vařené kosti však nežral.

Ony ani syrové kosti nejsou vždy bezpečné. Můj trdloň nijak pečlivě nekouše, a když jsme najeli na hrubomletého králíka, tak mi třetí den vyblinkal hromadu 1 cm úlomků. Co prošlo, oproti krůtě nebo kachně nijak extra změklé nebylo. Skoro vůbec. Tak holt králíka mlátím na kaši a v pořádku. Na druhou stranu můžu být ráda, že i takové miniatury vrací vrchem a spodem to nepustí. Tj. i kdyby sežral vařenou kost, tak neprojde. V nejhorším případě tam bude čekat do endoskopie.
Dorom
napsal(a):
Dobry den moje trileta fenka snedla kureci kost.ptala jsem se rodicu co mam delat a oni rikaji ze nic ze mam pockat tak me zajima i jini nazor.dekuji.
Jestli je krmená granulemi, dávejte pozor. Hlídejte, jestli se nehrbí a nesnaží se zvracet nebo jestli netlačí a nic z ní nepadá, v těchto případech jděte k doktorovi a neodkládejte to. Jestli krmíte normálně, nemělo by se nic dramatického stát. Také záleží na tom, jestli kost byla syrová nebo tepelně upravená a jestli jí fenka dobře rozžvýkala.