Rotvajler - pejsci s PP

Prodám Rotvajlera - Chovatelská stanice nabízí pejsky RTW s PP (FCI) po pra...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Světlý kostýmek.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
misicka1230
napsal(a):
Ahoj,
čeká mě za týden první výstava se štěňátkem rotvajlera, ale vůbec netuším co si mám já vzít za oblečení na sebe ? jedná se o krajskou výstavu. Děkuji moc
předpokládám, že krajská bude venku, tak by bylo vhodný zvolit takový oděv, u kterého budete moct mít boty na trávu - určitě byste měla být "světlejší" než pes, ale pokud půjdete jakkoliv slušně a čistě oblečená, bez nějakých extrémů (ne tepláky, ne nějaké výrazné nápisy apod), tak na krajskou to nijak hrotit nemusíte. Ono ani není důvod ničit si světlý kostým a baleríny na čerstvě posekané trávě, a navíc u štěněte je větší pravděpodobnost, že vás otlapká, tak ať pak v tom kostýmku nevypadáte, jako kdybyste se vracela z hodně divokýho 3 denního flámu …
mouse
napsal(a):
Tmavej pes, světlý oblečení. Na národní výstavu kostým mít nemusíte, stačí třeba sukně a halena. Já mám psa modrýho, takže taky chodím ve světlém. A na nohách mám baleríny, v těch se nejlíp běhá. Hlavně žádný podpatky.
Taky jsem si říkala balerínky, a myslíte, že je blbý mít černou sukni a světlý vršek ? Díky moc
Uživatel s deaktivovaným účtem
misicka1230
napsal(a):
Taky jsem si říkala balerínky, a myslíte, že je blbý mít černou sukni a světlý vršek ? Díky moc
To je blbý a dost, max naopak.
Černou ne, mate černého psa.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.6.25
misicka1230
napsal(a):
U sukně si pak dejte bacha, když budete v dřepu, ať rozhodčímu, a těm okolo neukážete kromě psa, i všechno ostatní
Pokud nejste zvyklá na kostýmek a sukni /podobně jako já/, klidně oblečte nějaké světlejší kalhoty a k tomu třeba košilovou halenku.
Pokud jste štíhlá a nosíte třeba slimky, k tomu nějakou pěknou tuniku přes boky, nemusí to být vždycky sukně - k tomu můžete vzít nějaké pěkné tenisky /když je to venku/ a bude vám to určitě slušet také.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
U sukně si pak dejte bacha, když budete v dřepu, ať rozhodčímu, a těm okolo neukážete kromě psa, i všechno ostatní
Moje první výstava a na co nezapomenu, když rozhodčí na slečnu co vystavovala po nás zavolal " Rychleji prosím" a ona s ledovým klidem odpověděla " Nemůžu, vypadnou mi prsa". Takže i vršek to chce promyslet A když to tak vidím, mi chlapy to máme asi jednodušší :-D.
misicka1230
napsal(a):
Ahoj,
čeká mě za týden první výstava se štěňátkem rotvajlera, ale vůbec netuším co si mám já vzít za oblečení na sebe ? jedná se o krajskou výstavu. Děkuji moc
Tuším, že byla vevnitř, ale poradím Vám i teď, jako příprava na další výstavy.
Nic černého, tak aby na oblečení pes vynikl, to je důležité. Můžete pak prakticky vše, co se hodí na společenské události- kostýmek, šaty, sako, klidně i jen kalhoty, triko a případně i jen sako, zkrátka jde spíše o psa, ale větší dojem vybudí právě i handlerovo oblečení, proto rozhodčí více zaujmou šaty a kostýmek, než třeba jen kalhoty a tričko
misicka1230
napsal(a):
..to spíš naopak, ale volila bych světlý hořejšek i dolejšek...a co plátěně širší světlé kalhoty a bílou halenku...
juhaj
napsal(a):
Také mi čeká první výstava a taky ve štěňat. Pro platového psa asi tmavší barvy, že. A mám pořizovat výstavní vodítko, nebo je to zatím zbytečné?
Určitě kontrastní ale decentní barvu. já bych to výstavní vodítko koupila, je to jen pár korun, které můžete případně prodat dál a nebo jestli máte někoho, kdo Vám půjčí, tak si jej půjčte.