Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2018 22:15
Eliska812

XXX.XXX.39.238

Dobrý večer, můj pes si někde odřel kulky :D pravděpodobně při lítaní s druhým psem na zahradě, tak jsem mu to vydezinfikovala betadinem a nevím jestli na to není lepší nějaká mast, nebo tak něco? Ať se mu to co nejdřív zahojí a můžem zas do vody. Protože se bojím že by se mu to mohlo z vody zanítit.

2.8.2018 22:18
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Eliska812 napsal(a):
Dobrý večer, můj pes si někde odřel kulky :D pravděpodobně při lítaní s druhým psem na zahradě, tak jsem mu to vydezinfikovala betadinem a nevím jestli na to není lepší nějaká mast, nebo tak něco? Ať se mu to co nejdřív zahojí a můžem zas do vody. Protože se bojím že by se mu to mohlo z vody zanítit.

Nezanítí, můj pes to měl nesčetněkrát, jednou i hodně ošklivě. Mažu řepíkovou mastí, koupila jsem bio na bázi sádla v lékárně - protože si to pochopitelně líže.

2.8.2018 22:57
Eliska812

XXX.XXX.39.238

My už to taky měli několikrát ale teď to má fakt dost tak jsem se bála. A moc děkuji, hned zítra zajdu koupit :).

Nijak

18.4.2020 22:42
Nijak

XXX.XXX.168.11

Prosím snsžila jsem se to léčit sama,ale nepomáhá spíše naopak.Zítra volám na vetrinu a musím se domluvit jestli by nepřijel.
Pes předemnou utíká už se bojí i mazání,jak ho to bolí.Možná tam má něco píchnuté,ale není nic vidět.

19.4.2020 07:24
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nijak napsal(a):
Prosím snsžila jsem se to léčit sama,ale nepomáhá spíše naopak.Zítra volám na vetrinu a musím se domluvit jestli by nepřijel.
Pes předemnou utíká už se bojí i mazání,jak ho to bolí.Možná tam má něco píchnuté,ale není nic vidět.

Jak to má pes dlouho a jak je starý?

Přidejte reakci

Přidat smajlík