Na prodej štěňátka Flat Coated Retrievera s PP

Prodám Flat coated retrívra - Nabízíme k prodeji krásná štěňátka Flat Coate...
27000 Kč
Ahoj, fence byly zjištěny plísně, pročítala jsem si starší témata, na pár odpovědí otázky našla.
( dostala očkování, za 10dní na přeočkování + koupele Imaverol) Nicméně mám dotaz ohledně koupelí v Imaverolu.
Po naředení budu mít 1l na jednu koupel a je to na velkého psa..nevím jak přesně udělat koupel tak, aby jí to namočilo celou, hlavně postižená místa. Mám jí postavit do lavoru a omývat a pak zase nabrat vodu, co zteče, do hrnu a opět omývat? Jak dlouho? Nebo je lepší dát do rozprašovače a nastříkat na kůži a pak už neoplachovat? Jedná se o dlouhosrstého psa, tak to bude asi trvat dýl, než se to prosákne na kůži. Má to hlavně na nohách, bříšku a zádech a bocích.. i na čumáku, tak zda nevadí že se to nejspíš dostane i do huby...? Děkuji za rady...
Uživatel s deaktivovaným účtem
U dlouhosrstýho psa musíte bezpodmínečně začít tím, že ho ostříháte. Chlupy do pytle a spálit. Bez toho se nehnete.
No a velkýho ostříhanýho psa dáte do vany a oplachujete a oplachujete. Musí být mokrá kůže. Nějaký rozprašovač je na nic.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
U dlouhosrstýho psa musíte bezpodmínečně začít tím, že ho ostříháte. Chlupy do pytle a spálit. Bez toho se nehnete.
No a velkýho ostříhanýho psa dáte do vany a oplachujete a oplachujete. Musí být mokrá kůže. Nějaký rozprašovač je na nic.
Děkuji za odpověď...co se týče vany, tak když mám jen 1l, tak to vyplácám docela rychle a asi to nepůjde z toho dna vany opět nabrat do nějakého hrnku a znovu polévat..jestli mi rozumíte, rozprostře se to po dnu vany..omlouvám se za blbé dotazy, ale nemám s tím žádnou zkušenost a chci to udělat pořádně, aby to zabralo..děkuji..
lucietka
napsal(a):
Děkuji za odpověď...co se týče vany, tak když mám jen 1l, tak to vyplácám docela rychle a asi to nepůjde z toho dna vany opět nabrat do nějakého hrnku a znovu polévat..jestli mi rozumíte, rozprostře se to po dnu vany..omlouvám se za blbé dotazy, ale nemám s tím žádnou zkušenost a chci to udělat pořádně, aby to zabralo..děkuji..
Přečtěte si pořádně návod, je třeba dodržet 3-4x ošetření co 3 dny.
https://www.lekarna.cz/imaverol-a-u-v-sol-1lt/.
Ahoj,Jsem zadavatelka tohoto příspěvku a jdu si pro další radu - fence koupele ani 2 ockovani proti plisnim nepomohly, naopak se to zhoršuje. Před týdnem jsme dostaly 3. vakcinaci biocan m a antibiotika na zánět a biotin. Fenka má stále lupy, plisen na slabinach je víc do ruda a začaly se ji dělat po těle puchyrky. Jsme objednání na histologii (praha,Cena 25ookc).
Přikládám fotky pro případne zkušenosti někoho s tímto. První údajná plisen ve slabinach, pak puchyrky po těle a lupy. Budu vdecna za jakékoliv zkušenosti :(
A prosím o tip na veterinu v praze kde jsou v téhle oblasti na úrovni a zda je cena ok?
Moc díky....