Prikrmy pro štěňata - inspirace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2018 11:07
Valeroso

XXX.XXX.233.79

Dobry den.
Začíná nám pomalu období prvnich prikrmu...Štěňatum je 18dni a zkusila jsem zatim kozi mleko s tvarohem, vse je zatim vsude kolem, jen ne uvnitr.

6.8.2018 13:06
bobina65

XXX.XXX.197.59

Dobrý den,
štěňata přikrmujte masem.Nejlépe hovězí syrové, přemražené.Rozmixujte (tyčkový mixér je pohodlný).Mléko mají od fenky a uvidíte, že maso jim bude hodně chutnat.

6.8.2018 13:23
Majka14

XXX.XXX.129.174

Ptala jsem se tu před pár dny defacto na stejný dotaz.. Mně štěňata začala jíst až cca 25.-26. den, po mletem hovězím se můžou utlouct a ani z toho není tolik nepořádku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2018 13:47

18. den je prťous. Ještě bych nepřikrmovala.

6.8.2018 14:10
Valeroso

XXX.XXX.233.79

V tech to horkach to není jednoduche...at zavodnuju fenu a snazim se aby jedla, tak se ji moc nechce a stebda obcas narikaj a z flasky uz jim obcas dam...kdyby nebylo treba, tak to nedelam to, mi verte smajlík jen fakt blbe horke obdobi...smajlík
Takze spis me jde o to co mohou uz v tech 18ti dnech bastit a co si nachystat smajlík

6.8.2018 14:14
Valeroso

XXX.XXX.233.79

Majka14 napsal(a):
Ptala jsem se tu před pár dny defacto na stejný dotaz.. Mně štěňata začala jíst až cca 25.-26. den, po mletem hovězím se můžou utlouct a ani z toho není tolik nepořádku.

Uz sem to nasla vas příspěvek ;-) tak u nas je spise přesně ten pravý opak. Fena zalaktatovana prilis neni...nechce sama v horkach moc jist a pit i kdyz se snažím...a obcasne prujmy atd...takze bychrada pomalu přešla na prikrmy smajlík

6.8.2018 14:14

no, pokud fena nemá mlíko, tak osmnáctidenní je prostě ještě flaškoun. tak max se jim dá vložit do tlamy kulička ze škrábanýho hovězího, třeba i ovlhčené tím psím mlíkem. ale na samostatný příjem potravy to ještě nemá program.

Přidejte reakci

Přidat smajlík