Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2018 12:18
Domik047

XXX.XXX.210.5

Dobrý den,

chtěla bych vás poprosit o radu. Za cca měsíc se stěhujeme a s tím přichází i změna práce. Doteď byl pejsek zvyklý s námi chodit do práce, doma zůstával max 4h sám a v pohodě. Samozřejmě chápu, že v novém se musí začít odznova učit odchody/příchody. Můj dotaz je, jak přesně postupovat, když začně štěkat? Přijít a vyhubovat? Vím, že bych teoreticky měla přijít, až bude v klidu, ale štěkot si nemůžeme dovolit... Bohužel sousedi v novém bytě jsou důchodci a tudíž jsou celý den doma. Máme na naučení 14 dní, tak snad to bude stačit :D pro šťouraly – ne nemůžu jít do jiného bytu. Předem díky :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2018 12:52

...tak pokud jsem dobře pochopila jdete do podnájmu ke starším manželům...zkuste je zapojit do venčení a péče o psa...

6.8.2018 13:03

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...tak pokud jsem dobře pochopila jdete do podnájmu ke starším manželům...zkuste je zapojit do venčení a péče o psa...

To myslíte vážně?

6.8.2018 13:03
Domik047

XXX.XXX.210.5

nene, pochopila jste špatně. starší manželé jsou pouze sousedi a svého psa rozhodně nemohu/nebudu nikomu půjčovat už jen proto, že je k cizím velmi nedůvěřivý. S venčením problémy nejsou, jen mě zajímá, jak odbourat případné štěkání po odchodu z bytu.

6.8.2018 13:05

Domik047 napsal(a):
nene, pochopila jste špatně. starší manželé jsou pouze sousedi a svého psa rozhodně nemohu/nebudu nikomu půjčovat už jen proto, že je k cizím velmi nedůvěřivý. S venčením problémy nejsou, jen mě zajímá, jak odbourat případné štěkání po odchodu z bytu.

Třeba žádné štěkání nebude. Když jsme se stěhovali my, tak to pes přijal s klidem - kde jsme spali a kde byly naše věci je domov a on byl zvyklý být doma sám, když jsme šli do práce a do školy.

6.8.2018 13:29
Domik047

XXX.XXX.210.5

Třeba žádné štěkání nebude. Když jsme se stěhovali my, tak to pes přijal s klidem - kde jsme spali a kde byly naše věci je domov a on byl zvyklý být doma sám, když jsme šli do práce a do školy.

Náš právě na to moc zvyklý není.. Je doma sám výjmečně a max ty 4h jak jsem psala. Doufám, že štěkat nebude, ale nerada bych udělala chybu hned ze začátku a pak se toho těžko zbavovala...

Přidejte reakci

Přidat smajlík