Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2018 00:07
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Tak jsem objevila toto . Sdilim, ze jsou tu obcas alergici, tak na krokodyla snad alergie nebude .Nebo na zebru

http://shop.wolfsblut.cz/konzervy/Small?product_id=578.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2018 06:39

Škoda, kdyby to nekazili lososovým olejem a vejcem, tak je beru hned.
Teď koukám na zebru, tak do ní bych šla, dík ;-).

7.8.2018 09:13
burunduk

XXX.XXX.202.146

V té zebří není ani losos olej, ani vejce ´).

7.8.2018 10:25
stepka

XXX.XXX.225.10

jó 60, - za 200g to se fakt "vyplatí"

7.8.2018 10:31

stepka napsal(a):
jó 60, - za 200g to se fakt "vyplatí"

Co by ne? Najděte mi "zebří maso pro psy"

7.8.2018 11:15
Terven

XXX.XXX.110.147

Lexaurin napsal(a):
Tak jsem objevila toto . Sdilim, ze jsou tu obcas alergici, tak na krokodyla snad alergie nebude .Nebo na zebru

http://shop.wolfsblut.cz/konzervy/Small?product_id=578.

Jako kuriozita dobrý
...opravdu se nechci nikoho dotknout, ale krmit středoevropskýho psa zebrou nebo krokodýlem mi už přijde mírně ujetý.
Přiznám se, že tak úplně nevěřím, že existuje pes, který by byl alergický na maso úplně všech zvířat vyskytujících se v našich zeměpisných šířkách. Zrovna tak si myslím, že spousta těch domnělých alergií má příčinu úplně jinde a alergie to vlastně nejsou, případně má pes alergii na něco jiného než na žrádlo. Případně mu vadí jen konkrétní maso od konkétního dodavatele anebo už má z neustálého střídání a měnění krmné dávky rozhozené trávení.

7.8.2018 11:21

Terven napsal(a):
Jako kuriozita dobrý
...opravdu se nechci nikoho dotknout, ale krmit středoevropskýho psa zebrou nebo krokodýlem mi už přijde mírně ujetý.
Přiznám se, že tak úplně nevěřím, že existuje pes, který by byl alergický na maso úplně všech zvířat vyskytujících se v našich zeměpisných šířkách. Zrovna tak si myslím, že spousta těch domnělých alergií má příčinu úplně jinde a alergie to vlastně nejsou, případně má pes alergii na něco jiného než na žrádlo. Případně mu vadí jen konkrétní maso od konkétního dodavatele anebo už má z neustálého střídání a měnění krmné dávky rozhozené trávení.

Howg
Ale na prostřídání dobrý

7.8.2018 11:49
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Terven napsal(a):
Jako kuriozita dobrý

Ja si to myslim taky, prislo mi to kdysi na fb fakt moc, kdyz jedna duse hledala granule bez masa, protoze dle vet je na vse masa pes alergicky, tak ji tam davali odkaz na hmyzí a spol . Tak kdyby tu ta duse treba byla...

7.8.2018 11:51
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Jinak dnes realizuju takovy napad- konzervu jsem smichala s vajickem, vlockami, slunecnici mletou, pampeliskou... a zkousim susit. Malem byl u disicky souboj, tak jsem ji zavrela do koupelny

7.8.2018 16:33

K tem vzacnym druhum masa takova OT poznámka
Při dnesni dostupnosti masa a snaze lidi krmit co nejpestřeji - nastáva docela problém, když je třeba najednou nasadit eliminacni dieta.
často pak není maso, se kterym se pes ještě nepotkal. a to se pak hledaji takovehle "perly"...

Přidejte reakci

Přidat smajlík