MVDr. Hron nebo MVDr. Beránek?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2018 12:23
gamma

XXX.XXX.217.146

Zdravím, potřebovala bych se svým 9-ti letým psem na vyšetření očí, zdá se mi, že hůře vidí. V Praze se doporučují pan doktor Hron nebo Beránek. Reference na netu jsou na oba veterináře různé, někdy i dost negativní, často však od majitelů kočiček.

Chtěla bych poprosit o Vaší zkušenost či doporučení. Předem díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2018 12:29

Za mě rozhodně MVDr Hron, MVDr Beránek měl dost laxní přístup.

7.8.2018 12:30
burunduk

XXX.XXX.80.234

Za mě Beránek jedině. Byli jsme u něj několikrát, pár operací u dřívějších psů, úžasný člověk, a znalosti má jako nikdo jiný si troufám tvrdit. Myšleno v ČR.
Toho druhého neznám osobně, tak nemohu posoudit. :).

7.8.2018 12:31
burunduk

XXX.XXX.80.234

No vida. Tak už tu máte rozpor) a teď, babo rad :).

Neregistrovaný uživatel

7.8.2018 12:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.97

Znám osobně jako veterináře oba dva. Podle mě jsou oba dobří a určitě nic nezkazíte návštěvou ani u jednoho z nich. Spíš bych se rozhodla podle toho, kde to máte blíž, nebo podle ordinačních hodin, které Vám vyhovují.

7.8.2018 13:39
gamma

XXX.XXX.217.146

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Znám osobně jako veterináře oba dva. Podle mě jsou oba dobří a určitě nic nezkazíte návštěvou ani u jednoho z nich. Spíš bych se rozhodla podle toho, kde to máte blíž, nebo podle ordinačních hodin, které Vám vyhovují.

No oni sídlí asi kilometr od sebe právě (v Praze) smajlík takže stran vzdálenosti to nehraje nikterak zásadní roli.

7.8.2018 13:40

My jezdíme k Beránkovi léta.za mě mohu jen doporučit.Vždy perfektní přístup ať se jednalo o kočku či psa.

Neregistrovaný uživatel

7.8.2018 13:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.97

gamma napsal(a):
No oni sídlí asi kilometr od sebe právě (v Praze) smajlík takže stran vzdálenosti to nehraje nikterak zásadní roli.

Aha, já když k MVDr. Beránkovi jezdila, tak byl určitě mimo Prahu.
U doktora Hrona mi vyhovuje, že tam prostě můžu přijít a nemusím se objednávat dopředu. Chce to jen zavolat, jestli tam ten den je, protože se střída ještě s někým. Taky mi vyhovuje ordinační doba do osmi večer.

7.8.2018 15:23

gamma napsal(a):

Beranek je jen jeden den v tydnu v Praze a jen na objednani.

7.8.2018 15:29
gamma

XXX.XXX.217.146

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Beranek je jen jeden den v tydnu v Praze a jen na objednani.

Ano, to vím, jinak je v Pardubicích.

Přidejte reakci

Přidat smajlík