Uživatel s deaktivovaným účtem

eli22
napsal(a):
Holčina, bedlingtonský teriér.
...naposledy jsem viděla u své spolužačky před cca 25 lety - krásnou fenečku...
amiš
napsal(a):
Gratuluji, ovečky" se mi vždycky líbily, u nás měl pán párek, pravda, taky před 25 lety
Mně teď odešla fenka bedlíka v 17 nácti letech a zůstal její syn, kterému je 14 let, hodně blbě to snáší, úplně se změnil, tak uvidíme, co s ním udělá štěně.Doufám, že ho rozveselí a přijde na jiné myšlenky.

eli22
napsal(a):
No právě že u nás se docela těžko shání, takže já ji mám z Itálie, z Kalábrie, tady jsem po marném hledání neuspěla, ani na Slovensku.
...škoda že už nejsou...určitě pak dejte fotku, jsou nádherní...
napsal(a):
Jako jsou, sice ne moc, ale jsou, ale momentálně až do zimy mi nikdo nepotvrdil krytí. Tak jsem volila tuto cestu, buď z Německa, taky mají pěkné, ale pak jsem se přiklonila k Itálii, taky kvůli nové krvi, což by mohlo být i přínosem pro chovatele u nás, to mi schválila i poradkyně chovu. Fotku dám, malá přiletí až v září, ale fotku mám. Pošlu.
napsal(a):
Ještě k tomu "jsou nádherní". Jsou, ale ne každému vzhledem sednou, což chápu Ale hlavně ta povaha, ta je naprosto dokonalá. Sestřenice naší fenky byla přebornice v lovu kanců, například. A jinak děsný mazlové, ale nebojácný, nenechaj si nic líbit, ale i vhodní na canis terapii.

eli22
napsal(a):
Ještě k tomu "jsou nádherní". Jsou, ale ne každému vzhledem sednou, což chápu Ale hlavně ta povaha, ta je naprosto dokonalá. Sestřenice naší fenky byla přebornice v lovu kanců, například. A jinak děsný mazlové, ale nebojácný, nenechaj si nic líbit, ale i vhodní na canis terapii.
...mně se líbili od první chvíle...prvně jsem je viděla tuším že v časopisu PPČ, ale to jsem byla fakt dítě školou povinné, pak párkrát na živo v ulicích Prahy a pak až u své spolužačky...vždy ale byli klidní, ale poněkud odtažití, takže s tou canisterapií bych opravdu váhala - ale věřím, že i u tohoto plemene jsou jedinci, kteří jsou umazlení a tedy na toto vhodní, ale vyloženě na toto předurčení bych si určitě štěně nepořizovala, ale to je jen můj osobní názor...jinak ale jako parťáka určitě ano...

eli22
napsal(a):
Zde.
..no to je tedy parádní mimi...tak ať se Vám jen a jen daří...
napsal(a):
..no to je tedy parádní mimi...tak ať se Vám jen a jen daří...
Děkuju, tady ještě se třemi brášky u veterináře.

eli22
napsal(a):
Děkuju, tady ještě se třemi brášky u veterináře.
...kouzelní

No já teda naživo v životě žádnýho neviděla...jen v časopisech a atlasech a to snad ještě v době, kdy jsem byla dítě školou povinné. A pro mě je teda překvapení ta barva, dodnes jsem byla přesvědčená, že jsou jen bílý...ani nevím proč, možná proto, že na těch fotkách byl pejsek vždycky v bílé barvě - prostě ovečka...
napsal(a):
No já teda naživo v životě žádnýho neviděla...jen v časopisech a atlasech a to snad ještě v době, kdy jsem byla dítě školou povinné. A pro mě je teda překvapení ta barva, dodnes jsem byla přesvědčená, že jsou jen bílý...ani nevím proč, možná proto, že na těch fotkách byl pejsek vždycky v bílé barvě - prostě ovečka...
Oni se rodí černí (játroví hnědý) a postupně blednou, až jsou bílí do modra.Na fotkách můžete vidět, že bílá trochu už probleskuje.

eli22
napsal(a):
Oni se rodí černí (játroví hnědý) a postupně blednou, až jsou bílí do modra.Na fotkách můžete vidět, že bílá trochu už probleskuje.
Ahááá...tak to jsem netušila...to je něco jako u některých koní, tuším třeba u kladrubáků, hříbata se rodí černá a postupně vybělují, netušila jsem, že to takhle může být i u psů, no zase jsem o něco chytřejší
napsal(a):
Ahááá...tak to jsem netušila...to je něco jako u některých koní, tuším třeba u kladrubáků, hříbata se rodí černá a postupně vybělují, netušila jsem, že to takhle může být i u psů, no zase jsem o něco chytřejší
Tak tak, černý jako čertíci.