Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2018 19:18
_denise_

XXX.XXX.82.29

Dobrý den,
mám takový problém. Mám NO (1,5 roku) a neustále štěká, když někdo vleze do bazénu, na který má výhled z kotce. Když je puštěný, tak kolem bazénu krouží a když v něm někdo je a začne na něj šplíchat u kraje bazénu, tak kousne do ruky. Nevím co s tím, jsem z toho už nešťastná. Má někdo nějakou radu?
Děkuji za odpovědi.

9.8.2018 20:44
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Vemte ji do rybnika. Jdete do takove hloubky kdy si drepnete na bobek a mate vodu po ramena. Zavolejte psa a pochovejte ho v naruci. Pochopi ze se ve vode netopite a neni potreba vas zachranovat nebo vubec byt ve stresu kdyz jste ve vode.

9.8.2018 21:13
lucies1

XXX.XXX.242.147

_denise_ napsal(a):
Dobrý den,
mám takový problém. Mám NO (1,5 roku) a neustále štěká, když někdo vleze do bazénu, na který má výhled z kotce. Když je puštěný, tak kolem bazénu krouží a když v něm někdo je a začne na něj šplíchat u kraje bazénu, tak kousne do ruky. Nevím co s tím, jsem z toho už nešťastná. Má někdo nějakou radu?
Děkuji za odpovědi.

Proč je vlastně tak velký pejsek v kotci a neběhá na zahradě? Nešplíchejte na něj, můj pes vodomil to taky nemá rád, zkuste jí vzít někam k vodě, jděte, zkuste skrz pamlsky a buď to za pár návštěv pochopí a nebo Vás bude jen "hlídat" z břehu

10.8.2018 06:24
scylla

XXX.XXX.150.32

_denise_ napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za odpovědi.

Děláte všechno pro to, abyste mu znechutili bazén, vodu a koupající se lidi. Přestňte to dělat a on přestane štěkat.

10.8.2018 19:00
_denise_

XXX.XXX.82.29

lucies1 napsal(a):
Proč je vlastně tak velký pejsek v kotci a neběhá na zahradě? Nešplíchejte na něj, můj pes vodomil to taky nemá rád, zkuste jí vzít někam k vodě, jděte, zkuste skrz pamlsky a buď to za pár návštěv pochopí a nebo Vás bude jen "hlídat" z břehu

Miluje vodu, nemá žádný problém do ní vlézt, ba naopak se nemůže dočkat až tam vleze. Šplíchání tedy v oblibě také nemá, ale všichni stále provokují.

10.8.2018 19:02
_denise_

XXX.XXX.82.29

Tedysek napsal(a):
Vemte ji do rybnika. Jdete do takove hloubky kdy si drepnete na bobek a mate vodu po ramena. Zavolejte psa a pochovejte ho v naruci. Pochopi ze se ve vode netopite a neni potreba vas zachranovat nebo vubec byt ve stresu kdyz jste ve vode.

Děkuji za radu, určitě vyzkouším.

Přidejte reakci

Přidat smajlík