Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2018 20:45
AnickaNik

XXX.XXX.225.27

Zdravím smajlík Včera ráno jsme byli s naší feňulí házet míček. Došli jsme domů, normálně se nažrala a pak jako vždy šla dospávat do oběda. Jakmile ale potom vstala, kulhala na pravou zadní. Dole u baráku máme dost nerovný povrch a sem tam je i nějaká díra, tak jsem si říkala, že asi šlápla do nějaké díry a natáhla si sval, nicméně pokud to do tří dnů nepřejde, tak s ní půjdu k vetovi. Naštěstí to do večera přešlo a večer už chodila bez problémů (samozřejmě že jsem jí nedovolila běhat, jen jsme se procházeli). Říkala jsem si, že alespoň týden bude od míčku a běhání klid, jen takové ty "zdravotní" procházky, kdy sem tam popoběhne. Dnes ráno jsem zjistila, že hárá a taky jsem si všimla na zádech takových dvou hrbů/bouliček. Samozřejmě, že chci jít v pondělí k veterináři, aby se na to mrkl, jen mě zajímalo, jestli jste se s tím taky někdy nesetkali? Napadlo mě, jestli to nemůže být z toho hárání - dnes začala hárat a dnes jsme si toho všimli (na fotkách to možná nejde tak moc vidět, ale jelikož jsme se psem 24/7 tak jsem si jistá, že to včera neměla), nebo mě napadá, že je to možná z toho jak kulhala a je to ještě doznívání nataženého svalu? Je to na obou stranách stejně velké (fotky trošku klamou). Ledviny si myslím že to nejsou, je to hned u kořene ocasu, ledviny jsou dle mého malinko dál. Feňule běhá, žere, kadí, pije, čůrá a prudí jako správná ženská, které má své dny - prostě nevypadá, že by jí něco trápilo. Předem díky za vaše názory smajlík

18.8.2018 20:51
AnickaNik

XXX.XXX.225.27

Tady ještě jedna fotka, ta je ale malinko zkreslená, protože levou nohu má nataženou a víc to vynikne a pravou má pokrčenou smajlík Jo taky bych chtěla ještě říct, že poslední měsíc skáče dost z postele a na postel (předtím jsme měli patrovou, takže s námi nespávala) takže by to mohl být něco spojeného i s tím? Skáče na koberec, takže nějaké uklouznutí nebo vyvrknutí je dost nepravděpodobné smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík