Průběh vyšetření DKK

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2018 16:56
Cress

XXX.XXX.213.43

Dobrý den, někdy koncem roku se chystám jít na vyšetření DKK s mým dvouletým belgickým ovčákem. Jelikož je to ale můj první pes kterého se chystám uchovit, bude to pro mě poprvé, kdy něco takového podstupuji. Chtěla bych se vás tedy zeptat jaké máte zkušenosti s celým průběhem vyšetření, jaká jsou rizika a jak to váš pes všechno snášel? Jak je to s uspáváním a na kolik vás to asi celkově vyšlo? U každého veterináře je to samozřejmě individuální, jen chci vědět, v jakém rozmezí se tak cena pohybuje.
Děkuji moc za veškeré rady a odpovědi :).

Neregistrovaný uživatel

20.8.2018 23:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.69

Cress napsal(a):
Dobrý den, někdy koncem roku se chystám jít na vyšetření DKK s mým dvouletým belgickým ovčákem. Jelikož je to ale můj první pes kterého se chystám uchovit, bude to pro mě poprvé, kdy něco takového podstupuji. Chtěla bych se vás tedy zeptat jaké máte zkušenosti s celým průběhem vyšetření, jaká jsou rizika a jak to váš pes všechno snášel? Jak je to s uspáváním a na kolik vás to asi celkově vyšlo? U každého veterináře je to samozřejmě individuální, jen chci vědět, v jakém rozmezí se tak cena pohybuje.
Děkuji moc za veškeré rady a odpovědi :).

Ničeho se nebojte - maliňáci snáší sedaci většinou bez problémů, a snímky DKK, DLK a spondylozy vyjdou od cca 2500 do 3500 Kč + potom cca 800Kč vyhodnocení.. Pokud to nemate moc daleko do Hradce Králové, tak doporučuju jet rovnou k MVDr. Ekrovi, který je i oficiální vyhodnocovatel, takže máte výsledky hned, a výjde to levněji.
Musíte se ale objednat dopředu, a pak mít u sebe originál PP + čitelné tetování/čip.

Přidejte reakci

Přidat smajlík