Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2018 11:47
Lol21

XXX.XXX.32.180

Dobrý den,
jsem si vědoma že kupírování není povoleno, mám dobrmana a k tomuto plemenu uši nahoru prostě patří, pejsek má již kupírovaný ocásek.uz mám jednu fenku a ma to udělané druhého pejska by sme chtěli tak tak mít když už máme tak jednoho uši i ocas
Kdyžtak mě kontaktujte na e-mail Aneta.mrnkova@seznam.cz děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2018 11:51

Lol21 napsal(a):
Dobrý den,
jsem si vědoma že kupírování není povoleno, mám dobrmana a k tomuto plemenu uši nahoru prostě patří, pejsek má již kupírovaný ocásek.uz mám jednu fenku a ma to udělané druhého pejska by sme chtěli tak tak mít když už máme tak jednoho uši i ocas

Hele to je stejný jako kdybyste napsala: vím, že krást se nemá, ale mám taky nějaký kradený kola, překupníci mi napište tady na ten mail.

Tohle si prostě nikdo, kdo na černotu kupíruje, netroufne, napsat vám tady. To je beze srandy o licenci a jak může vědět, že nejste, drahý anonyme, někdo ze SVS?

22.8.2018 11:52
Tedysek

XXX.XXX.49.14

Myslite ze vam da nekdo kontakt na nekoho kdo provadi nelegalni cinnost? Haha.

22.8.2018 12:02
Lol21

XXX.XXX.32.180

Děkuji ale tady tyhle odpovědi si nechte od cesty bez blby připomínek se obejdu! A kdo psala ze by mi psali tady proto je tam te e-mail..

22.8.2018 12:35
Tedysek

XXX.XXX.50.104

To je jedno jestli mail nebo tady. Nikdo vam neda kontakt na nekoho kdo dela nelegalni cinnost. Vzdyt by vet prisel o licenci a uz by nemohl pracovat. Kvuli nekomu kdo si neumi poridit psa co mu sedi povahove i vzhledove.

22.8.2018 12:38

Lol21 napsal(a):
Děkuji ale tady tyhle odpovědi si nechte od cesty bez blby připomínek se obejdu! A kdo psala ze by mi psali tady proto je tam te e-mail..

...ten Váš písemný projev je opravdu děsivý a navíc poněkud agresivní a rozluštit co vlastně svým textem myslíte je opravdu dost o nervy...lidé pokud chtějí kupírované psy, tak zainvestují a jedou si pro štěně na Slovensko...

22.8.2018 12:39

Lol21 napsal(a):

Na blbou otázku, blbá připomínka. Co čekáte? Že vám, neznámému člověku, někdo dá kontakt na veta, co kupíruje? Nebo že se ozve sám vet? Proberte se.

22.8.2018 12:40

Lol21 napsal(a):
Dobrý den,

..těžko se ve Vašem textu jeden vyzná...takže máte jednoho psa s kupírovaným ocasem...co s tou fenkou a druhým pejskem jsem vůbec nepochopila...

22.8.2018 12:48
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Neznám žádného veta, který to dělá pro cizí lidi.
To by to dlouho nedělal.
Poptávat to tady je fakt blbost.

22.8.2018 14:44
polárka.15

XXX.XXX.45.253

To je na udání SVS a hrajete si o velký průšvih, odvážná

22.8.2018 14:55
burunduk

XXX.XXX.202.146

22.8.2018 16:08

Lol21 napsal(a):
Dobrý den,

Mohu Vám dát kontakt na veterinu (y), za hranicemi, na Zakarpatské Ukrajině. Jen byste si musela sehnat tlumočníka (i po telefonu).
Kolik je psovi měsíců?

22.8.2018 16:27
lupus4

XXX.XXX.21.242

Lol21 napsal(a):

b.bá seš tu akorát ty, pokud potřebuješ ořezat psa k "obrazu svému"
nejhorší na tom je, že se tyhle stupidní fifleny i rozmnožujou...

22.8.2018 19:58
Lol21

XXX.XXX.32.180

No hnus ta ČR doopravdy jen se zeptám a hned mě tady odsuzujte Sak asi nemáte na práci nic jinyho než se navážet do cizích lidí nechápu. Já nepotrebuju vaše názory ty mě nezajímají a navíc nejsme agresivní a když sme u toho už tak nevím proč mi nadavate já sem s vama husy nepásla taky tady nikomu nenadavam ze je blbej.

22.8.2018 20:42
impact

XXX.XXX.195.92

Hele sorryjako, ale hledat veterináře na kupíraci na anonymní diskuzi, to fakt může je trupka...

22.8.2018 20:54
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Lol21 napsal(a):
No hnus ta ČR doopravdy jen se zeptám a hned mě tady odsuzujte Sak asi nemáte na práci nic jinyho než se navážet do cizích lidí nechápu. Já nepotrebuju vaše názory ty mě nezajímají a navíc nejsme agresivní a když sme u toho už tak nevím proč mi nadavate já sem s vama husy nepásla taky tady nikomu nenadavam ze je blbej.

ČR je hnus protože se tady odsuzují nelegální obchody na veřejných fórech? Tak to je dobré.
Česky neumíte proč?

23.8.2018 08:11

impact napsal(a):
Hele sorryjako, ale hledat veterináře na kupíraci na anonymní diskuzi, to fakt může je trupka...

Trupka?

24.8.2018 09:18
impact

XXX.XXX.2.171

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Trupka?

Slang.

Jeee, mělo tam být "jen trupka".

24.8.2018 09:44
sisi58

XXX.XXX.191.1

Lol21 napsal(a):

Protože ta děvčata + muž, blbí nejsou.
Navíc i já, jako laik vím, že v ČR se kupírovat nesmí, tudíž se jezdí do Polska a dál. Proto tu většina diskutujících, pomineme-li to kupírování, pochybuje o vašich i zákadních znalostech chovů psů, jako takových.A na to tu jsme poněkud citliví, víte?

24.8.2018 11:24

impact napsal(a):
Slang.

Jeee, mělo tam být "jen trupka".

No u nás se říká "trubka"...

24.8.2018 12:01
Moyda

XXX.XXX.74.8

Trubka jako bl..a.

24.8.2018 12:10
lupus4

XXX.XXX.11.188

Lol21 napsal(a):
Dobrý den,

No tak madam, místo aby se starala, kde sehnat ZDRAVÉ štěně, se zajímá jen o "řezání" - navíc asi ani netuší, že s nimi nebude moct na žádnou veřejnou psí akci, evidentně bezpapíráci...takže se rýsuje množka bez PP(jestli se toho vůbec dožijou) nebo další zbytečná kastrace...
a pak kdo je tu b.l.bej

Ps docela by mne zajímal "exterier" zadavatelky (o "interieru" je jasno, kde nic není, ani četr nebere ) možná by se jí dalo taky někde něco "oříznout", napnout, vypustit tuk atd...aby splnila jisté vzhledové požadavky

24.8.2018 14:11
impact

XXX.XXX.195.92

A co ja s tim?

24.8.2018 17:30

impact napsal(a):
A co ja s tim?

Zajímalo by mě, z čeho vzniklo slovo "trupka". Protože slovo "trubka" ve významu vašeho použití vznikla od slova trubec, a důvod je lehké si domyslet.

24.8.2018 18:26
impact

XXX.XXX.54.5

Zajímalo by mě, z čeho vzniklo slovo "trupka". Protože slovo "trubka" ve významu vašeho použití vznikla od slova trubec, a důvod je lehké si domyslet.

Jo aha. Trupka je taková menší trubka. A roura je zase vetší trubka.

24.8.2018 19:52
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Trubka je ze slova trouba a používá se i trumpeta. Všechna ty slova mají stejný význam, a trubec tam nebude...

24.8.2018 22:51

pan Brouček napsal(a):
Trubka je ze slova trouba a používá se i trumpeta. Všechna ty slova mají stejný význam, a trubec tam nebude...

No vidíte, a u nás kolikrát řekneme - "to je ale trubec!".

25.8.2018 09:26
impact

XXX.XXX.195.92

Jo a mimochodem.. To, že u Vás je to od slova trubec, je sice hezký, ale u nás je to opravdu od slova trubka. Protože trubka je co? No přece dutá.

25.8.2018 09:31

a u nás i truPka

25.8.2018 09:55

impact napsal(a):
Jo a mimochodem.. To, že u Vás je to od slova trubec, je sice hezký, ale u nás je to opravdu od slova trubka. Protože trubka je co? No přece dutá.

Ale to já nerozporuji. Má to stejný význam - trubka rovná se blbka (blbec).

Mě hlavně zaujal ten tvar slova - "trupka", který je podle mě jen fonetickým přepisem slova "trubka", ale navozuje pocit, že je odvozeno od slova trup.

25.8.2018 09:58
L(phi)

XXX.XXX.114.133

Taka trupka je tak duta, ze si uz ani spisovne slovo nezasluzi.

Nad slangom sa nema zmysel prilis zamyslat, vsetky moznosti su (niekde) spravne.

25.8.2018 10:01

L(phi) napsal(a):
Taka trupka je tak duta, ze si uz ani spisovne slovo nezasluzi.

Nad slangom sa nema zmysel prilis zamyslat, vsetky moznosti su (niekde) spravne.

přesně přesně přesně tak!

18.9.2018 23:17
milannn

XXX.XXX.97.52

Dobrý den, v nedávné době se objevila informace o chystané novele zákona na ochranu zvířat proti týrání. Což je v pořádku, protože zvířata takovou ochranu potřebují. Jen součástí chystané novely je také změna týkající se kupírování psů. (viz http://www.ceska-justice.cz/2018/09/ministerstvo-zemedelstvi-zprisnuje-chov-zvirat-zakaz-delfinarii-i-prodeje-psu-v-obchodech/)
Pokud vám není lhostejný vývoj legislativy týkající se kupírování psů,navrhovaná novela zákona se vám nelíbí a rádi byste proti tomu i jen vyjádřili nesouhlas, přidejte se k fb skupině, kde můžeme ohledně problému diskutovat.
https://www.facebook.com/groups/ne.zakazu.kupirovani
D
ěkujeme za sdílení.

19.9.2018 06:55
sisi58

XXX.XXX.191.1

milannn napsal(a):
Dobrý den, v nedávné době se objevila informace o chystané novele zákona na ochranu zvířat proti týrání. Což je v pořádku, protože zvířata takovou ochranu potřebují. Jen součástí chystané novely je také změna týkající se kupírování psů. (viz http://www.ceska-justice.cz/2018/09/ministerstvo-zemedelstvi-zprisnuje-chov-zvirat-zakaz-delfinarii-i-prodeje-psu-v-obchodech/)
Pokud vám není lhostejný vývoj legislativy týkající se kupírování psů,navrhovaná novela zákona se vám nelíbí a rádi byste proti tomu i jen vyjádřili nesouhlas, přidejte se k fb skupině, kde můžeme ohledně problému diskutovat.
https://www.facebook.com/groups/ne.zakazu.kupirovani
Děkujeme za sdílení.

Nesnáším uzavřené skupiny na FB. Chtěla jsem si přečíst, o čem diskutujete, takže nepřečtu.

19.9.2018 11:13
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Taktéž

19.9.2018 12:09
sisi58

XXX.XXX.191.1

No právě. Copak by nestačilo, aby bylo blokované přidávání,či komenty? Tedy možnost číst, ale nemožnost účastnit se.Třeba u koní je skupina, která se zaobírá handláky a lidmi, co nezacházejí dobře s koňmi. UZAVŘENÁ skupina. Ať jdou do hájíčka zeleného.K čemu to tedy je, když se nemůžu kouknout, aniž bych čekala až někdo milostivě usoudí, že jsem dosti dobrá na to, abych znala ty špatenky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík