Štěňátka Jack Russell teriéra s PP

Prodám Jack Russell teriéra - Chovatelská stanice White Star Bohemia přijím...
25000 KčDobrý den chtěla bych se zeptat na názor ohledně prášku pro psa na epilepsii. Mám 9i letého psa rasy Jack Russell teriér před 4 lety měl po prvé záchvat, ale jen typu svalového tak jsme to s veterinarkou prasky neřešili. Loni v listopadu mi dostal několik záchvatu za den, ale už velkých že se svalil na bok celý se trepal velké zornice, pěna u tlamy a počůral se, tak jsme mu nasadili prášky Phenaemaletten ze začátku měl nejnižší dávku ale i přesto měl záchvaty. Dávka se navýšila až na jednu tabletu ráno a večer i přesto měl záchvaty píšu záchvaty protože jich bylo několik za den. Letos v červenci měl během dne 16 zachvatu. V noci 10 přes den 6. Tak jsme mu vyměnili léky a nyní bere Pexion ráno i večer jedna tableta, ale v neděli 19.8. měl opět záchvaty měl jich 6. Vyšetření krve i moči bylo vždy v pořádku. Tak jsem se chtěla zeptat na jiný názor a zda máte zkušenosti s jinými léky které by mohli zabrat na ceně nezáleží. Vím že každému psovi zabírá neco jiného tak jak u člověka a počítala jsem s tím že i přes prášky zachvat mít bude ale nepřijde mi normální že tolik za den. Moc děkuji.
lesnížínka
napsal(a):
U takového množství záchvatů, které téměř nereagují na léky...nevím, jestli je to běžné? Myslela bych si, že na mozku je nádor
Taky bych to tak viděla..tohle není běžné aby i pod lékama měl tolik záchvatu... to není dobré.Pro psa jsou záchvaty hodně vyčerpávající a v takovém počtu...
Kamarádka měla dobrmana, léta mu dávala phenaemal, davky se postupně zvyšovaly a záchvaty navyšovaly. Ke konci ten chudák trávil víc času u veta než doma, vyšetřen od čenichu po ocas mnohokrát nádor nenalezen. Nakonec ho musela nechat uspat protože mezi zachvaty prakticky nebyly mezery.
Dasvo
napsal(a):
Já nechci, aby to vyznělo zle a nechci vypadat jako padouch! Mně osobně to ale připadá jako týrání zvířat.
V pohodě každý má na to jiný názor, ale ten pes nemá záchvaty každý den ale občas takže nevim proč týrání. Kdyby tim trpěl každý den určitě bych ho trápit nenechala...