Pes snědl larvy od much

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2018 16:05
HanuleAOli

XXX.XXX.96.124

Zdravím všechny a prosím o radu.
Dneska jsem zjistila, ze ten nás malý půlroční sbt si začal kopat síru vedle našeho kompostu a swzral larvy od much. V novinkách larvy měl a nehybaly se. Odcervovala jsem zhruba 2 tydny dozadu. Nevím jistě jestli mužu dat znovu tablety takto brzo, nebo jestli dělat něco jiného? Díky moc všem za radu.

4.9.2018 16:08
HanuleAOli

XXX.XXX.96.124

Omlouvám se za preklepy, autokorekce mi zrovna nepomohla.
Kopal díru a v hovinkach ne novinkach...

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2018 16:35

Nemusíte dělat vůbec, ale vůbec nic.

4.9.2018 16:50
lupus4

XXX.XXX.1.197

swzral larvy od much

bílkovina

4.9.2018 17:06
impact

XXX.XXX.195.92

Kdyby sežral larvy much, tak z něj vyjdou ve formě hovna. Hnědý, smradlavý a strávený. Pokud má v trusu larvy much, nalezly tam až po vykadění a nebo to nejsou larvy much, ale nějací paraziti.

4.9.2018 18:03
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mám psa venkovního nežravku. Takže kosti, maso co dostane, venku leží klidně dva dny, to už jsou některé masařky i vylíhlé Rozhodně mu je nečistím a neomývám, žere to tak, jak to leží, totéž kočka.

4.9.2018 19:28

lesnížínka napsal(a):
Mám psa venkovního nežravku. Takže kosti, maso co dostane, venku leží klidně dva dny, to už jsou některé masařky i vylíhlé Rozhodně mu je nečistím a neomývám, žere to tak, jak to leží, totéž kočka.

Pardon, takto napsáno, jsem se pobavila představou, jak jsou psovi či kočce omývány a čistěny masařky nebo jejich larvy.

4.9.2018 22:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pardon, takto napsáno, jsem se pobavila představou, jak jsou psovi či kočce omývány a čistěny masařky nebo jejich larvy.

Já myslela je: jako maso a kosti... Ale je fakt, že hlavně když spěchám, píšu jak hotentot

Přidejte reakci

Přidat smajlík