Český strakáč nebo osrstěný peruán?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2018 18:20
Lexaurin

XXX.XXX.189.133

Které plemeno byste doporučili a proc? Aktivní rodina.

4.9.2018 18:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Lexaurin napsal(a):

Peruána neznám. Znám jen sestřenčinu strakačku, ta s náma léta výletila. Pohodový pes, jen v mládí je trochu akčnější, ale na mne s torpédem samojedem byla v pohodě. Jen si pohlídat lovecký pud, také má, i když ne taková hrůza, jako samojed.

4.9.2018 20:26
Lexaurin

XXX.XXX.189.133

lesnížínka napsal(a):
Peruána neznám. Znám jen sestřenčinu strakačku, ta s náma léta výletila. Pohodový pes, jen v mládí je trochu akčnější, ale na mne s torpédem samojedem byla v pohodě. Jen si pohlídat lovecký pud, také má, i když ne taková hrůza, jako samojed.

Mne se libi obě plemena( a plno dalsich) tak sonduji...

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2018 09:43

Lexaurin napsal(a):

Určitě peruánec, hodí se pro všechny aktivity a lovecký pud postrádá

5.9.2018 09:54
LájošM

XXX.XXX.14.251

Co je to aktivní rodina?
Ta plemena jsou hodně rozdílná. Co s ním konkrétně hodláte dělat?
Na procházky jsou vhodní oba, ale například na sportovku už bych peruána nebral smajlík

5.9.2018 10:25

LájošM napsal(a):
Co je to aktivní rodina?
Na procházky jsou vhodní oba, ale například na sportovku už bych peruána nebral smajlík

Samozřejmě, že se peruánec nebude ve sportovce rovnat NO, ale sportovku bez obran zvládne raz-dva.

5.9.2018 13:11
Lexaurin

XXX.XXX.209.187

LájošM napsal(a):
Co je to aktivní rodina?

Sportovku ne, delala bych se psem to, k cemu se ukaze, ze ma vlohy

5.9.2018 14:57

Já bych si koupila nějakého potomka od toho na fotce (Gaston Nort Brun), protože se mi strašně líbí zbarvením i povahou. Celkově se mi Peruánci líbí, jsou inteligentní, přiměřeně spolupracující, dožívají se zdá se dost. Strakáče neznám, tak nemůžu porovnat.

5.9.2018 17:58
Lexaurin

XXX.XXX.209.187

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já bych si koupila nějakého potomka od toho na fotce (Gaston Nort Brun), protože se mi strašně líbí zbarvením i povahou. Celkově se mi Peruánci líbí, jsou inteligentní, přiměřeně spolupracující, dožívají se zdá se dost. Strakáče neznám, tak nemůžu porovnat.

Ten je!

7.10.2018 22:15
balisek

XXX.XXX.131.211

Stále ještě zvažujete osrstěného peruánce? A nebyl by zájem o jednoho 6-letého psa s PP, který nutně potřebuje domov? NIcméně není vhodný pro úplného začátečníka.

https://goo.gl/646yfd

7.10.2018 22:41
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

balisek napsal(a):
Stále ještě zvažujete osrstěného peruánce? A nebyl by zájem o jednoho 6-letého psa s PP, který nutně potřebuje domov? NIcméně není vhodný pro úplného začátečníka.

https://goo.gl/646yfd

Ja zvazuji, ale vyhledove.... zatim sbiram info. A az nastane ten spravny cas, bude to urco stene. Pejskovi preji najit brzy vhodny domov.

Přidejte reakci

Přidat smajlík