Lexaurin
napsal(a):
Které plemeno byste doporučili a proc? Aktivní rodina.
Peruána neznám. Znám jen sestřenčinu strakačku, ta s náma léta výletila. Pohodový pes, jen v mládí je trochu akčnější, ale na mne s torpédem samojedem byla v pohodě. Jen si pohlídat lovecký pud, také má, i když ne taková hrůza, jako samojed.
lesnížínka
napsal(a):
Peruána neznám. Znám jen sestřenčinu strakačku, ta s náma léta výletila. Pohodový pes, jen v mládí je trochu akčnější, ale na mne s torpédem samojedem byla v pohodě. Jen si pohlídat lovecký pud, také má, i když ne taková hrůza, jako samojed.
Mne se libi obě plemena( a plno dalsich) tak sonduji...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lexaurin
napsal(a):
Které plemeno byste doporučili a proc? Aktivní rodina.
Určitě peruánec, hodí se pro všechny aktivity a lovecký pud postrádá

LájošM
napsal(a):
Co je to aktivní rodina?
Ta plemena jsou hodně rozdílná. Co s ním konkrétně hodláte dělat?
Na procházky jsou vhodní oba, ale například na sportovku už bych peruána nebral
Samozřejmě, že se peruánec nebude ve sportovce rovnat NO, ale sportovku bez obran zvládne raz-dva.

Já bych si koupila nějakého potomka od toho na fotce (Gaston Nort Brun), protože se mi strašně líbí zbarvením i povahou. Celkově se mi Peruánci líbí, jsou inteligentní, přiměřeně spolupracující, dožívají se zdá se dost. Strakáče neznám, tak nemůžu porovnat.
napsal(a):
Já bych si koupila nějakého potomka od toho na fotce (Gaston Nort Brun), protože se mi strašně líbí zbarvením i povahou. Celkově se mi Peruánci líbí, jsou inteligentní, přiměřeně spolupracující, dožívají se zdá se dost. Strakáče neznám, tak nemůžu porovnat.
Ten je!
Stále ještě zvažujete osrstěného peruánce? A nebyl by zájem o jednoho 6-letého psa s PP, který nutně potřebuje domov? NIcméně není vhodný pro úplného začátečníka.
https://goo.gl/646yfd
balisek
napsal(a):
Stále ještě zvažujete osrstěného peruánce? A nebyl by zájem o jednoho 6-letého psa s PP, který nutně potřebuje domov? NIcméně není vhodný pro úplného začátečníka.
https://goo.gl/646yfd
Ja zvazuji, ale vyhledove.... zatim sbiram info. A az nastane ten spravny cas, bude to urco stene. Pejskovi preji najit brzy vhodny domov.