Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
ronx
napsal(a):
Zdravím, je možné ubytovanie/prenájom kotca pre psa No 2r v Brne niekde na cvičaku apod.? Alebo existuje nejaká služba alebo niekto u koho by to bolo možné? Jedna sa o dlhšiu dobu pár mesiacov.
Asi 3 roky zpět takto hledala v Brně po cvičácích ustájení pro psa kamarádka, a vycházelo to na 200 kč/den bez krmení - pouze pronájem kotce
ronx
napsal(a):
Zdravím, je možné ubytovanie/prenájom kotca pre psa No 2r v Brne niekde na cvičaku apod.? Alebo existuje nejaká služba alebo niekto u koho by to bolo možné? Jedna sa o dlhšiu dobu pár mesiacov.
Asi bych o něčem věděla, ale je to kousek od Brna.Záleží co přesně byste si představoval/la.
ronx
napsal(a):
Ďakujem,200 Kč na deň nepripadá do úvahy na takú dobu to nejde. Ide mi čisto o miesto kde by bol pes ubytovaný, kŕmenie a venčenie by som chodil denne osobne. Kúsok asi ako ďaleko? Aká je tam dostupnosť hromadnej dopravy?
Tak to asi nebude nic pro vás, je to cc 20km od Brna a bez možnosti dopravy autem asi dost pasé. Obávám se, že v Brně nic extra levněji neseženete :-/.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
ronx
napsal(a):
Ďakujem,200 Kč na deň nepripadá do úvahy na takú dobu to nejde. Ide mi čisto o miesto kde by bol pes ubytovaný, kŕmenie a venčenie by som chodil denne osobne. Kúsok asi ako ďaleko? Aká je tam dostupnosť hromadnej dopravy?
toto jsou bohužel ceny za pronájem kotců v Brně - taky jsem se pozastavovala nad tím, že za ustájení koně v komerční stáji s plnou penzí platím míň
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
rapotacka11
napsal(a):
Asi je to lepší nápad, ta dočaska.
Vždyť se stalo NEJEDNOU, že pes z kotce, někde bokem na cvičáku
zmizel = byl ukraden.
kradou se většinou trochu jiní psi, a ty si málokdo dovolí nechat na cvičáku v kotci (chovné feny nebo pracovní psi s potenciálem, co jsou dobře zkšeftit), ale ubytování v soukromí je určitě lepší řešení.
Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás měl jednou někdo ubytované psy dočasně v chatce v zahrádkářské kolonii. Přes zimu tam stejně zahrádkáři moc nejsou, možná by stálo za to se poptat.