Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2018 14:13
Zuzky

XXX.XXX.55.184

Zdravím, nedávno jsem si vzala štěně z útulku, a furt přemýšlím, co z něj asi vyroste. Je to fenka,měla by mít cca 3,5 měsíce, výška v kohoutku asi 42cm, váha necelých 14 kg. V útulku odhadovali na kříženec asi vlčák a labrador. Jak cca může být velká, podle toho kolik teď váží a měří? Zdá se mi, že má oproti tělu i malou hlavu, ale vetka říkala, že se i stává, že to štěněto neroste rovnoměrně, že hlava jí doroste a zmohutni. Jsem i zvědavá, zda se ji postaví uši či ne, ale to je u křížence asi těžko říct. Co vám připomíná za plemeno? :-)

18.9.2018 15:36
Atheira

XXX.XXX.50.119

Možná se tam někde mihnul NO, ale jinak kdo ví. Už rodiče mohli být kříženci kříženců. Takže taková naše klasika "vlčákového typu". Útulky mě fakt baví tím, jak vždycky dovedou u psa uvést, čeho všeho kříženec to je a lidi tomu pak často i věří. Takže asi tak - z NO tam něco být může. Ale víc nezjistíte.

18.9.2018 15:54
Zuzky

XXX.XXX.55.184

Oni spíš říkali, že to jen odhadují, tak zkouším zjistit,co by z ní mohlo vyrůst.

18.9.2018 16:38
Atheira

XXX.XXX.50.119

To nezjistíte, dokud to nevyroste. Ale jasně, to zajímá asi každého u psa neurčitého původu, já to chápu. Jen ten neurčitý původ je ten kámen úrazu. Ono ani v případě, že znáte matku, tak to nutně neznamená, že víte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík