Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2018 14:05
Badra

XXX.XXX.13.105

Zdravím. Mám 6 týdení štěně a chci s ním vycestovat na déle do rakouska. Musím mít počkat až bude mít všechna 3 očkování za sebou abych mohla očipova a dát udělat pas, anebo stačí první očkování a rovnou očipovat a doočkovat až v rakousku? Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2018 14:45

Najděte si informace na Státní (krajské) veterinární správě.

20.9.2018 09:39
assil

XXX.XXX.84.76

No hlavně 6týdenní štěně má být ještě u feny a necestovat ani po republice, natož do zahraničí. Po každý přechod hranice musí mít pes čip a pas, zbytek ohledně očkování atd. nutno zjistit. Tak malý štěně vám nikdo nenaočkuje a neočkovaný štěňata mají extra podmínky a do některých zemí nemůžou vůbec.

20.9.2018 12:15

Badra napsal(a):
Zdravím. Mám 6 týdení štěně a chci s ním vycestovat na déle do rakouska. Musím mít počkat až bude mít všechna 3 očkování za sebou abych mohla očipova a dát udělat pas, anebo stačí první očkování a rovnou očipovat a doočkovat až v rakousku? Díky

...asi jste myslela 6měsíční ne - to Vám řeknou na vet. správě........6 týdenní štěně se nebere od mámy natož pak na nějaké výlety

20.9.2018 12:40
Badra

XXX.XXX.13.224

Ja jsem ovšem nepsala že s ním vycestuji hned. Zatím píši je údaje o stáři psa a zjišťuji informace. Jinak tedy děkuji, už jsem si vše zjistila.

20.9.2018 12:42

Badra napsal(a):
Ja jsem ovšem nepsala že s ním vycestuji hned. Zatím píši je údaje o stáři psa a zjišťuji informace. Jinak tedy děkuji, už jsem si vše zjistila.

..z textu Vámi podaného to tak vyplynulo.........tak to se omlouvám.....

20.9.2018 13:53
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

V 7 týdnech naočkujte, načipujte a nechte udělat pas. Rakousko má výjimku pro cestování štěňat do 12 týdnů bez očkování vztekliny, takže nic jiného nepotřebujete.Pozor ale pokud pojedete přes Německo, tam výjimka není, tam se může až po vzteklině, plus doba na vytvoření protilátek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík