Jak přibrat na váze u psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2018 15:52
Kijal

XXX.XXX.200.32

Dobrý den, po přechodu na vařenou stravu pes rapidně zhubl půl kila, nevíte někdo jak váhu nabrat zpátky? Napadl mě lososový/olivový olej.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.9.2018 18:13

Záleží co a v jakých poměrech krmíte.?

29.9.2018 18:59
saola

XXX.XXX.77.185

Co je to za plemeno? Něco jiného je půl kila u jorkmuta a něco jiného u dogy.
Na takovou otázku lze těžko odpovědět - možná krmíte prostě málo, tj. malý objem s malou energetickou vydatností stravy, takže by možná stačilo jen zvýšit množství a zlepšit skaldbu krmné dávky.
Ale jen olejem bych to u psa (pokud není zima a není v těžké zátěži) neřešila, k tomu není žádný důvod. A olivovým olejem už vůbec ne - k čemu psovi je? To mu spíš dejte nesolené škvarky, když už musíte mocí mermo přidávat tuk.

29.9.2018 19:09

Něco kacířského ....a co sem tam rohlíček? Nebo víc přílohy....

29.9.2018 19:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Něco kacířského ....a co sem tam rohlíček? Nebo víc přílohy....

Pokud krmí kuřecí maso s rýží a mrkví, tak to těstoviny nezachrání, ani víc rýže.

29.9.2018 21:07

Já bych taky každý den rejži nežrala, na to nemám oči

2.10.2018 16:37
Doga

XXX.XXX.215.19

Dobrý den , náš pes ND hubne vždy , když hárá naše fena , odmítá žrát a ,,brečí" . Mám vyzkoušený starý dogařský fígl....Vařenému vemínku s těstovinami neodolá , ani , když ji má ,,za dveřmi ". Uvařené vemínko , samozřejmě ,,vychladlé" promícháme s vařenými těstovinami ve vývaru po vemínku !! nesolit !! Poměr 7kg vemínka a cca 2 balení těstovin. Snad Vám to trochu pomůže . Nepodceňovala bych ani odčervení a návštěvu vet. Hodně štěstí s pejskem . Lenka

2.10.2018 17:39
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Doga napsal(a):
Dobrý den , náš pes ND hubne vždy , když hárá naše fena , odmítá žrát a ,,brečí" . Mám vyzkoušený starý dogařský fígl....Vařenému vemínku s těstovinami neodolá , ani , když ji má ,,za dveřmi ". Uvařené vemínko , samozřejmě ,,vychladlé" promícháme s vařenými těstovinami ve vývaru po vemínku !! nesolit !! Poměr 7kg vemínka a cca 2 balení těstovin. Snad Vám to trochu pomůže . Nepodceňovala bych ani odčervení a návštěvu vet. Hodně štěstí s pejskem . Lenka

Tak vemeno srajdotvorne, testoviny, srajdotvorne,kdyz to sectu garantuji, ze nas by mel s nejvetsi pravdepodobnosti zcela jine starosti nez haravku

2.10.2018 19:02

Lexaurin napsal(a):
Tak vemeno srajdotvorne, testoviny, srajdotvorne,kdyz to sectu garantuji, ze nas by mel s nejvetsi pravdepodobnosti zcela jine starosti nez haravku

Tak u nás je zas srajdotvorná ta rýže, takže klasická dietka kuře s rýží je u nás tak max. léčba zácpy. těstoviny a tučné naopak v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík