Jak velkou boudu pro fenku flat coated retrievera?

Flat coated retrívr
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2018 22:13
lenula007

XXX.XXX.116.252

Zdravím,

připravujeme se pomalu na příští jaro, kdy bychom rádi do rodiny přivítali dalšího člena - fenku flatíka. Prozatím "projektujeme" boudu a kotec (fenka bude celoročně venku) a nevíme přesně, jaká velikost bude ideální. Můžete někdo doporučit z vlastní zkušenosti? Plus pokud by někdo hodil typ na kvalitní CHS na Moravě, tak budu ráda. Díky moc

10.10.2018 09:09
bor124

XXX.XXX.17.137

10.10.2018 12:49
janaa

XXX.XXX.63.15

Flat není pes na celodenní pobyt v kotci. Ještě si promyslete,jestli by vaším požadavkům nevyhovovalo lépe jiné plemeno, nebo opačně,jestli nemáte doma místo,které byste v době vaší přítomnosti mohli psovi vyhradit

10.10.2018 12:53
lenula007

XXX.XXX.116.252

ráda bych to upřesnila...pes rozhodně nebude celodenně v kotci, máme velkou zahradu a bude celý den mít volnost pohybu. Kotec chci, protože k nám chodí hodně návštěv, i s malymi dětmi a ne všem lidem je přítomnost psa příjemná. Já to respektuji a proto chci mít možnost psa zavřít někam, kde bude mít přehled (tzn, ne třeba do garáže) ;-) Kotec má být na místě "pro případ",

10.10.2018 12:56
lenula007

XXX.XXX.116.252

bor124 děkuji moc za odkaz...jsou tam vyčerpávající informace

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.10.2018 23:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

A já můžu za sebe z vlastní zkušenosti doporučit tyto, máme ji 4 rok a naprostá spokojenost. Žádná OSB lepená deska uvnitř, ale celá z pořádných palubek-podlahovek. Žádný polystyren 5 cm, ale izolační vata Isover. Zateplená komplet celá. Krásná, voňavá celodřevěná, masivní. Pan mi udělal míry takové, jaké jsem mu zadala, mám velikost 3, pro N.O. ale dala jsem si nižší strop, kratší na délku a menší průlez-vchod. Rozměry i termín výroby byly dodrženy. Střechu jsme dali šindel+v mrazech nasazuju lamely. Vnitřek vystýlám slámou nebo dřevitou vlnou. Mrkněte, sloupek vlevo, je tam ceník, galerie, výroba, rozměry atd. https://www.boudy-propsy.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík