Daruji fenku Jacka Russela

Daruji fenku Jacka Russela. Je zvyklá být venku na zahradě v boudě. Nevhodn...
Dobrý den, v neděli jsme byli na šití zadní nožičky, pořezala si jí o střep v lese. Dostala krční límec., aby si ránu nelízala a stehy nevykousala. Včera byla po narkoze úplně KO, dneska jí už otrnulo a nejvíc jí nejspíš vadí limec. Problém je v tom, že má dlouhé nožičky a teď jsem si všimla, že se bez problémů i s límcem k. Noze dostane. Poraď prosím jak jí uchránit ať si tu nožičku nerozdrápe, až nebudeme doma.
Děkuji moc za odpověď
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud si i s límcem dosáhne k ráně, potřebuje prostě VĚTŠÍ LÍMEC.
Já bohužel nevím jestli to funguje i u jiných psů, ale našim jezevčíkům jsem dávala normální "lidský" límec, který vám dávají, když máte třeba zablokovaný krk - takový ten silnější na suchý zip, uvnitř s kuličkami nebo co to tam je.
fungovalo úplně suprově - prostě tu hlavu neotočili.
Dá se koupit v různých velikostech a provedeních. Ale chce to u vás asi nejdříve vyzkoušet, jestli to bude mít nějaký efekt, když má dlouhé nožičky.
Ebi
napsal(a):
Já bohužel nevím jestli to funguje i u jiných psů, ale našim jezevčíkům jsem dávala normální "lidský" límec, který vám dávají, když máte třeba zablokovaný krk - takový ten silnější na suchý zip, uvnitř s kuličkami nebo co to tam je.
fungovalo úplně suprově - prostě tu hlavu neotočili.
Dá se koupit v různých velikostech a provedeních. Ale chce to u vás asi nejdříve vyzkoušet, jestli to bude mít nějaký efekt, když má dlouhé nožičky.
S krčním límce pro lidi mám jen tu nejlepší zkušenost, oproti trychtýři je to pohodlné, psa to nestresuje...ovšem netuším, jak by to bylo funkční v případě tlapy...moje fena to měla po kastraci.