Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2018 22:13
Dahlx

XXX.XXX.30.234

Zdravím mám doma 5 měsíčního hlad. Foxteriéra. Ze všech stran poslouchám že je hubený proti ostatním psům, ale myslím si že porovnavat rasy mezi sebou je nesmysl např foxteriéra s parsonem. Problém je ten , že zkoušíme různé značky granulí, ale žere je 3 dny max a pak převrátí misku a konečná nechce je. Dostává 3x denně ale naoko si vezme a misku nechá plnou bez zájmu. Zkoušeli jsme Eminent, Shulgrent, Wild, Calibru a nic...co s tim

13.10.2018 22:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No maso přece

14.10.2018 12:49
aneleh

XXX.XXX.128.43

lesnížínka napsal(a):
No maso přece

:D přála bych vám mého barzoje - ten nežere ani maso

14.10.2018 13:08
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

aneleh napsal(a):

Mám to stejně, mám samojeda Ten ale naopak raděj žere granule, než maso a tím mne nebetyčně s..e. Ale pokud pes, neřkuli štěně, nechce žádné granule, cpát mu je nebudu a přejdu na krmení masem. Je to asi to nejvíc, co pro svého psa můžete udělat - zadavatelko.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.10.2018 13:15

aneleh napsal(a):

A co žere?

14.10.2018 13:35

konzervy asi :-)
No ale tyto granule jsou pěkné hnusné, se nedivím.
Má něco oblíbené, kuře, rybu ?

14.10.2018 13:44
aneleh

XXX.XXX.128.43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co žere?

cokoli :D Jeden den maso, další den granule - tři druhy kvalitních granulí, které střídám... jakmile něco dostane dvakrát za sebou , nesežere to... Nejsem žádnej psí laik, vyzkoušela jsem všechno - včetně týdenní hladovky - bohužel psychicky vydržel víc než já a já to vzdala první...

14.10.2018 15:28

aneleh napsal(a):
cokoli :D Jeden den maso, další den granule - tři druhy kvalitních granulí, které střídám... jakmile něco dostane dvakrát za sebou , nesežere to... Nejsem žádnej psí laik, vyzkoušela jsem všechno - včetně týdenní hladovky - bohužel psychicky vydržel víc než já a já to vzdala první...

Jejda, to máte teda starostí s jídlem, já měla taky barzoje a žral všechno bez problémů, byl docela velký jedlík. Co se dalo do misky, během pár minut bylo pryč. Měla jsem už dost psů, ale mám asi štěstí, všichni papkali dobře. Když čtu, jak píše lesnížínka o samojedovi, že je nežravec i jiné příspěvky, tak nevím, mě by z toho asi hráblo. Já dám feně misku a během 3 minut je prázdná. Po jídle hned seberu, nechávám jen vodu. Takto byla naučená od malinka.

14.10.2018 15:53
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jejda, to máte teda starostí s jídlem, já měla taky barzoje a žral všechno bez problémů, byl docela velký jedlík. Co se dalo do misky, během pár minut bylo pryč. Měla jsem už dost psů, ale mám asi štěstí, všichni papkali dobře. Když čtu, jak píše lesnížínka o samojedovi, že je nežravec i jiné příspěvky, tak nevím, mě by z toho asi hráblo. Já dám feně misku a během 3 minut je prázdná. Po jídle hned seberu, nechávám jen vodu. Takto byla naučená od malinka.

Nedožranou misku, respective misku, se kterou se panička vařila a ani do ní nerýpnul, nechává muž opravdu jen vyjímečně a to tehdy, když mu nakrklá panička řekne, ať už s ní zpátky domů nejde(většinou, když ji nejí druhý den) Nějaký důvod to má, asi mu tam něco nevoní, nechutná, nevím. Každopádně se nikdy nestalo, že by ji pak dojedl(třeba během noci či dalšího dne) vždycky se nakonec vyhodí Jako štěndům či dorostencům se nenechávala nikdy, protože by nebyl přehled, co a kolik kdo snědl. Nemělo to na jejich nežrání vůbec žádný vliv, bylo jim jedno, že jídlo nebude. Také bych to tak chtěla mít

14.10.2018 20:01
aneleh

XXX.XXX.128.43

mám kromě barzoje osm aussíků a nikdo se žrádlem problém nemá... Položím misku a za tři vteřiny je prázdná... Kromě barzojovy... Samozřejmě, že má od malička ten samý režim - dostane, pět minut a seberu... nic... krmím dvakrát denně, on žere tak každý druhý jídlo a ještě ne vše... všechny zdravotní testy v pořádku - krev, štítka, ledviny, játra, minerály, atd... jen prostě vypadá, jak kdyby utekl z koncentráku...
a ano -už mi z toho hrabe...

14.10.2018 20:29

aneleh napsal(a):

To nejedění znám taky od afgána....ve své podstatě jsme skončili u lidského jídla, jedl to co děti (teda bez zeleniny a ovoce, to bylo pod jeho úroveň), takže jeden den svíčková, druhý den bramborová kaše s pečeným kuřetem (samo bez kostí), třetí den rýže s omajdou a masíčkem........no a mezi tím snídaně nejaká šunčička, míchaný vajíčka, bábovka......no a k svačině taky, co měli děti pribiňák, jogurtík a tak......no a i nad tím se někdy vofrňoval.....takže večer poté, co celý den nejedl jsem lezla po kolenou a prosila ho, aby spapal alespoň kousek sýra (v té době mlaďoch ve vývinu, fakt jsem nechtěla aby hladověl).........nějaké pokusy krmit ho "psím jídlem" a správně jsem po několika jeho protestních hladovkách taky vzdala...

15.10.2018 20:15
NeniVolnyLogin

XXX.XXX.151.201

Mně z 22 vzorků granulí žral jen jedny a to je ještě rozvrtával. Dala jsem dávku nechala pár minut a sebrala co zbylo a taky mi hubnul raději než aby to žral. A to neměl jen suchý granule ale v tom zeleninu, vajička, semínka, maso atp..Pomohl mi až rybí olej-pár zmáčknutí pumpičkou a tu dávku doslova šňupne

HAFÁK

19.8.2020 14:35
HAFÁK

XXX.XXX.111.250

Mám již starší fenku Foxtriéra 12 let.Zásadně nežere granule!Zkoušelo se to na různé způsoby,ale bude hladová i týden,ale vezme si jen trošičku§Když jsem byl v nemocnici půl roku měla ji sestra§Má několik psů a ty ji žerou granule!Jenže moje fenečka si vzala jen trošičku a byla hladová.Zchudla tak,že byla kost a kůže,žebra ji lezly ven.Jak mi ji vrátila vykašlal jsem se na celé granule začal ji dávat hlavně maso-syrové i vařené i piškoty a doplnˇ kovou stravu různých pamlsků atd.Dneska už má nadváhu a to je problém.Ale už ji omezuji a pracuji na tom,aby zchudla,ale jde to opravdu velmi těžce.Navíc se u sestry tvrdě prala s fenkou kokršpanělky.Byl to doslova těžký boj a žádná nechtěla ustoupit.Foxteriéři jsou tvrdí psi a kokršpanělé to samé.Je INTELIGENTNÍ a hned vše pochopí.Má ale vadu a to bojí se střelby.Mně to vůbec nevadí,mám ji v bytě a na vycházky:VELMI SKVĚLÝ PES-DOPORUČUJI

Přidejte reakci

Přidat smajlík