Dobry den,
Chtěla bych se zeptat. Doma máme 2 kočky. Byla bych ráda kdyby pejsek byl tolerantní.
Chtěla by jsem si pořídit psa domů. Nejelépe nějaké malé až střední plemeno. Pejska jsme nikdy neměli. Pouze já když jsem byla mála. Zkoušela jsem nějaké ty “testy”. Přijdou mi jako ne moc pravdivé a stupidní. Ráda bych pejska, kterého bych mohla brat občas s sebou někam. Chtěla bych ho vycvičit na cvičáku. A nejlépe aby byl vhodný k dětem. Nasla jsem různé, ale nelíbí se mi. Třeba jako maltezsky psík. Nebo i brabantik. Takovy typ se mi nelíbí.
Poradíte mi prosím?!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anonymkapsa218
napsal(a):
Dobry den,
Chtěla bych se zeptat. Doma máme 2 kočky. Byla bych ráda kdyby pejsek byl tolerantní.
Chtěla by jsem si pořídit psa domů. Nejelépe nějaké malé až střední plemeno. Pejska jsme nikdy neměli. Pouze já když jsem byla mála. Zkoušela jsem nějaké ty “testy”. Přijdou mi jako ne moc pravdivé a stupidní. Ráda bych pejska, kterého bych mohla brat občas s sebou někam. Chtěla bych ho vycvičit na cvičáku. A nejlépe aby byl vhodný k dětem. Nasla jsem různé, ale nelíbí se mi. Třeba jako maltezsky psík. Nebo i brabantik. Takovy typ se mi nelíbí.
Poradíte mi prosím?!
...co papillon nebo malý či střední pudlík.........
Portugalský vodní pes
Pudl všech velikostí
Barbet
Kanadský retriever
Pokud nemáte zkušenosti, vyhnula bych se teriérům (pro začátečníka není snadné zvládnout temperament a lovecké pudy). Vzhled nechte stranou a vyberte plemeno hlavně podle povah. Ideálně s PP, kde Vám chovatel pomůže vybrat klidnější štěně z vrhu a pomůže Vám s výchovou a třeba i doporučí cvičák.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kavalír.
A lovečáky taky vynechte.