Dobrý den, prosím o radu, máme doma fenku jezevčíka (15 let) a nevíme si momentálně rady s krmivem. Dřive jedla proplan, ale poslední dobou nám granule odmítala... na doporučení známé jsem si sehnala vzorečky od orijen, ale ty nás také zklamaly. Je mi jasné, že pejsek čím je pejsek starší, tím žere míň, ale i tak bych jí chtěla koupit kvalitní granulky, budu ráda za jakýkoli tip (na ceně nezáleží).
Vykašlete se na granule a dejte mu maso, pokud už má problém se zuby,tak mleté. Je jedno,jestli syrové,nebo spařené,nebo mazákovi budete vařit. A můžete zkoušet,na čem si dědula pošmákne, sýr,rybičky... samozřejmě úměrně jeho trávicímu traktu. Pamatuju paní,co stařičkýmu kokrovi každej den smažila řízky a dávala mu je na kousíčky,protože nic jinýho už nechtěl,ale na řízky ho utáhla vždycky ale samozřejmě vycházím z toho,že pes je úměrně věku zdravý. Náhlé nechutenství může být příznak nějakého problému,ať se již jedná o zuby nebo vážněji o odcházející orgány. To pak musíte samozřejmě primárně řešit na veterině. Já věděla,že jak veterán přestal žrát,tak se začíná loučit
Uživatel s deaktivovaným účtem

ani jsem nechtěla, ale u mého psa to byla první zřetelná známka srdečního selhání...
Uživatel s deaktivovaným účtem

pokud najednou nežere, začala bych veterinářem.
Taky dávám Brit Care plus občas přidávám salámek pro psy, konzervičku nebo maso, to pak se pak div nezadáví, jak hltá. Nebo jsem teď koukala na Brit Fresh, to by měla být, myslím, nějaká novinka, tak třeba.. :) A nedělá mu problém tvrdé granulky užvýkat? Nezkusila jste namáčet, nebo je právě trošku "změkčit" masovou konzervičkou? Když se nasají tou omáčkou, trošku je to rozmáčí. :)