Poradite niekto – kozny problem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2018 09:48
Danka96

XXX.XXX.127.227

Ahojte.snad sa tu najde niekto kto mi poradi. Nasa fenka 3mes. Zacala mat kozny problem. Najskor mansieho rozsahu v zahybe labky. Vet pozrel a povedal ze to je nic. No uz sa nam to zvacsilo smerom na brusko, a malicky flak som nasla aj na labke.kedze dotycny veterinar stale vravi ze to je nic, kontaktovala som ineho ktory vie prist v priebehu bud. tyzdna. Prikladam aj foto, ak niekto tusite co by to mohlo byt, budem vdacna.

21.10.2018 11:54
eli22

XXX.XXX.58.37

Danka96 napsal(a):
Ahojte.snad sa tu najde niekto kto mi poradi. Nasa fenka 3mes. Zacala mat kozny problem. Najskor mansieho rozsahu v zahybe labky. Vet pozrel a povedal ze to je nic. No uz sa nam to zvacsilo smerom na brusko, a malicky flak som nasla aj na labke.kedze dotycny veterinar stale vravi ze to je nic, kontaktovala som ineho ktory vie prist v priebehu bud. tyzdna. Prikladam aj foto, ak niekto tusite co by to mohlo byt, budem vdacna.

Je třeba udělat stěry a rozbor. Můžou to být paraziti nebo plísně, a přidaná infekce. Určitě bych to řešila, než se to rozjede víc.

21.10.2018 12:19
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Můj pes má něco podobného v třísle, zatím shledávám, že je to kombinace: pokousáno od klošů, kterých z něho denně sundávám několik kusů a jeho vykusování toho svědivého místa. Netvrdím, že je to váš případ, jen nastiňuju, i co by to mohlo být...

Přidejte reakci

Přidat smajlík