Seth - Ovčák x kříženec no x bo - kastrovaný pes

Prodám Křížence - Seth je pes nejlépe pro jednoho pána, kterému bude oddaný...
Dohodou
Zdravim,
V posledni dobe jsem si u naseho pejska vsimla, ze kdyz cura, tak moč strasne citi po amoniaku, spis jak nejaka nafta. Nejevi zadne znamky ze by mu neco bylo. Je hravy, jí pekne, stolice ok, curani ma taky vporadku v pravidelnych intervalech. Krmivo ma porad stejne.
Nevite ,cim by to mohlo byt zpusobene?? Nebo je to proste jeho typicky pach?
Ma 6 mesicu.
KostickaN
napsal(a):
Zdravim,
V posledni dobe jsem si u naseho pejska vsimla, ze kdyz cura, tak moč strasne citi po amoniaku, spis jak nejaka nafta. Nejevi zadne znamky ze by mu neco bylo. Je hravy, jí pekne, stolice ok, curani ma taky vporadku v pravidelnych intervalech. Krmivo ma porad stejne.
Nevite ,cim by to mohlo byt zpusobene?? Nebo je to proste jeho typicky pach?
Ma 6 mesicu.
Pije dost?
Pomalu se stává tradicí, že naši výstavu voříšků pořádáme na přelomu května a června. Letošní, pátý ročník i navzdory předpovědi počasí byl nádherně s...
Pokračujte ve čteníDark Chance (Temná Šance) do mého života vstoupil jednoho listopadového dne. Narodil se fence (křížence rotvajlera) od sousedů a jeho otec byl můj s.....
Pokračujte ve čteníČasto se setkávám s otázkami, jak je to vlastně se psy bez průkazu původu. Má-li vůbec cenu chodit s nimi na cvičák? Ptají se obvykle noví adepti člen...
Pokračujte ve čtení