Apollón je asi 7 měsíční kříženec, momentálně važí 22kg a potřeboval by kamaráda podobného věku, se kterým by si mohl hrát. Je nekonfliktní ale trochu bázlivý. Nevadí mu ani pejsci ani fenečky ale není kastrovaný.
Zooza

XXX.XXX.189.38
Zdravím, ještě sháníte kamaráda pro psa? Já mám fenku 3 měsíce bílého švýcarského ovčáka, jsme z Hýskova. Moc ráda si hraje, ale trochu se teďko bojí cizích psů, tak to bude chtít opatrně. Ale jak se oťuká, tak je to potvůrka :-D Ale moc hodná...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zooza
napsal(a):
Zdravím, ještě sháníte kamaráda pro psa? Já mám fenku 3 měsíce bílého švýcarského ovčáka, jsme z Hýskova. Moc ráda si hraje, ale trochu se teďko bojí cizích psů, tak to bude chtít opatrně. Ale jak se oťuká, tak je to potvůrka :-D Ale moc hodná...
Nemáte lepší chodit někam do psi školky? Na socializaci je to lepší než shánět psy po diskuzích 🙂
Zooza

XXX.XXX.1.94
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nemáte lepší chodit někam do psi školky? Na socializaci je to lepší než shánět psy po diskuzích 🙂
Chodili jsme taky do psí školky, donedávna i na socilizační skupinky. Ale díky za doporučení, které nepotřebuji. Toto vlákno bylo o venčení.