Štěně z Berouna hledá kamaráda na hraní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2018 19:30
majakoubiko

XXX.XXX.33.191

Apollón je asi 7 měsíční kříženec, momentálně važí 22kg a potřeboval by kamaráda podobného věku, se kterým by si mohl hrát. Je nekonfliktní ale trochu bázlivý. Nevadí mu ani pejsci ani fenečky ale není kastrovaný.

Zooza

9.9.2019 13:16
Zooza

XXX.XXX.189.38

Zdravím, ještě sháníte kamaráda pro psa? Já mám fenku 3 měsíce bílého švýcarského ovčáka, jsme z Hýskova. Moc ráda si hraje, ale trochu se teďko bojí cizích psů, tak to bude chtít opatrně. Ale jak se oťuká, tak je to potvůrka :-D Ale moc hodná...

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.9.2019 16:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zooza napsal(a):
Zdravím, ještě sháníte kamaráda pro psa? Já mám fenku 3 měsíce bílého švýcarského ovčáka, jsme z Hýskova. Moc ráda si hraje, ale trochu se teďko bojí cizích psů, tak to bude chtít opatrně. Ale jak se oťuká, tak je to potvůrka :-D Ale moc hodná...

Nemáte lepší chodit někam do psi školky? Na socializaci je to lepší než shánět psy po diskuzích 🙂

Zooza

11.2.2021 14:33
Zooza

XXX.XXX.1.94

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemáte lepší chodit někam do psi školky? Na socializaci je to lepší než shánět psy po diskuzích 🙂

Chodili jsme taky do psí školky, donedávna i na socilizační skupinky. Ale díky za doporučení, které nepotřebuji. Toto vlákno bylo o venčení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík