Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2018 14:22
Betlametla

XXX.XXX.140.218

Dobry den,prosim o radu mam fenku pitbulla tri dny po porodu cisarem narodilo se 8 stenatek po probuzeni fenky se.krasne prisali ale po prevozu domu zacala byt fena agresivni nechala je napit ale kdyz je.mela cistit jesno kousla,nijak moc uz se to pekne hoji dostala nahubek a kazdy dve hodinky sme.mimca prikladali vcera se krasne starala cistila krmila a v noci opet jedno kousla to prestalo pit a k ranu ho sezrala,dnes opet nechavame kojit s nahubkem cisteni mimin probiha pod kontrolou cisti je ale jakmile zacnou po ni lezt vrci a vubec se ji to nelibi mam je dane v kosiku v porodni bedne kouka po nich hlida je tak proc je napada jakmile se.chcou pritulit?dekuji,za rady

Neregistrovaný uživatel

1.11.2018 15:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.97

Chtělo by to hlavně nechovat na fenách, která nemají přirozené pudy a chování. Její dcery se budou s největší pravděpodobností jednou chovat stejně. Tímto odchovem pouštíte dál krev, která není normální.
I pitbull umí být normální rodič.
Nejspíš vám tu někdo poradí odchov na dudlíku, či fixování a hlídání feny. Určitě se to dá zvládnout, ale hlavně ať už fena a její potomci, kteří to přežijou už nemají dál štěňata.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2018 17:20

Nikdy jsem neodchovávala, takže jen moje čistě osobní teorie.....nemůže to být třeba tím císařem (jedna z možností).....fena se probudí a najednou kolem ní psí prckové, že k nim třeba nemá takový vztah jako kdyby se narodily přirozenou cestou..........

1.11.2018 17:25

je to jedna z možností - císař
protože hormony.. i u přirozeného porodu mohou ty správné hormony nastoupit později.. a to je pro štěkanátka pozdě
ani se neví, jestli ( bez císaře) se potomci budou chovat stejně
další možnosti - fena se cítí ohrožená, něco ji ruší, špatné místo, moc potomků, nemocné štěně
také mladá maminka, ale tak to je jasné

1.11.2018 18:54
lupus4

XXX.XXX.13.230

Kamarád měl stejně agresivní ang. bulteriérku, kojení s náhubkem - no hrůza, naštěstí jen jeden vrh a samé psy, kteří se do chovu už dál nezapojili
na příčinu "císař" bych to nesváděl, fena s takovými "instinkty" nemá v chovu co dělat

1.11.2018 19:04

A nenapadne vás třeba, že ji rána po císaři bolí? Už má aspoň venku stehy? Že se jí štěně hrabe přes operační ránu?
Navíc - těch štěňat je opravdu hodně, cítí se po císaři oslabená a "netuší", jak jich tolik uživí.

1.11.2018 19:33
Betlametla

XXX.XXX.140.218

Urcite uz dalsi stenata mit nebude,je to prvorodicka a vazne pod dohledem se stara dobre i bez nahubku zvlada jen jakmilense.kolem ni zacnou hemzit a lezt,po ni proste se ji to nelibi,stene ktere sezrala bylo slabe malinke nechtelo moc pit.Jeji matka babicka problem nemeli

1.11.2018 19:36
Betlametla

XXX.XXX.140.218

Navic me zarazi ze kdyz jsou v kosiku,strezi je jako,oko v hlave hlida si je jen kviknou uz zjistuje co se deje jen proste takovy zkrat mozna opravdu tou jizvou prece jen je to tri dny od,operace

1.11.2018 19:43
sisi58

XXX.XXX.191.1

Nejsem fena,ale cisařem jsem rodila. Jizva mě bolela ještě půl roku po porodu. Ne tak hned po zákroku! Jsem laik na odchov,ale asi bych štěňata po nakrmení a očištění, od fenky oddělila. Použít vyhřívanou dečku pro lidi, aby byla v teple.
Pro vás to bude náročné, ale není to na dlouho, měli byste to vydržet.

1.11.2018 19:49
nadja

XXX.XXX.112.238

Nesmysl. Mateřský pud je silnější než bolest rány po císaři. Měla jsem fenu po císaři, 9 štěňat. Chvíli trvalo než se probrala z narkózy a chvíli ji trvalo než pochopila, že štěnda jsou její. Ale už ten večer u nich ležela a nemohli jsme ji od nich dostat ani na venčení. Jizvu měla přes celé břicho, ale nikdy jsme nepozorovala, že by něco řešila.

1.11.2018 19:54
sisi58

XXX.XXX.191.1

nadja napsal(a):
Nesmysl. Mateřský pud je silnější než bolest rány po císaři. Měla jsem fenu po císaři, 9 štěňat. Chvíli trvalo než se probrala z narkózy a chvíli ji trvalo než pochopila, že štěnda jsou její. Ale už ten večer u nich ležela a nemohli jsme ji od nich dostat ani na venčení. Jizvu měla přes celé břicho, ale nikdy jsme nepozorovala, že by něco řešila.

Každá živá bytost je jinačí. Vaše fena byla ok, zadavatelčina být nemusí.

1.11.2018 19:59
Betlametla

XXX.XXX.140.218

Taky jsem rodila cisarem a trikrat takze vim jake to je😊Vzdy kdyz koji a.cisti je uplne v pohode ale pro jistotu ji,je opravdu nenechavam ma je v kosiku v bedne ale jistim to nahubkem.Proste ji vadi kdyz po ni lezou a hledaji teple mistecko.Jeste bych se chtela zeptat jestli je mozne ze bere meho syna(1,5)za stene beha za nim kdykoliv kvikne je taky ve strehu porad na nej dava pozor

1.11.2018 20:13
sisi58

XXX.XXX.191.1

Betlametla napsal(a):
Taky jsem rodila cisarem a trikrat takze vim jake to je😊Vzdy kdyz koji a.cisti je uplne v pohode ale pro jistotu ji,je opravdu nenechavam ma je v kosiku v bedne ale jistim to nahubkem.Proste ji vadi kdyz po ni lezou a hledaji teple mistecko.Jeste bych se chtela zeptat jestli je mozne ze bere meho syna(1,5)za stene beha za nim kdykoliv kvikne je taky ve strehu porad na nej dava pozor

Tak to opravdu nevím. Nejsem odborník na pejsky, měli jsme doma jen tři za 30 let. A ani jeden nebyl chůvička.

1.11.2018 22:11

Betlametla napsal(a):

Nevím, jestli bere vašeho syny za štěně, ale rozhodně bych ji nenechala pořád za ním běhat. Zvlášť teď, když má opravdu štěňata. Kolem porodů i ženskejm šibe, co se může stát v hlavě té feny, těžko odhadnout.

1.11.2018 22:28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dite-zatahalo-psa-za-ocas-zvire-ho-zabilo-soud-nyni-hleda-vinika-59547?seq-no=7&dop-ab-variant=&source=clanky-home

No četla jsem ....chudák pes, chudák dítě.....oba v tom nevinně, psa nikdo neochránil, spíš naopak, tak to vyřešil sám.....dítě nikdo nekorigoval a nevysvětloval, jak se k pejskovi chovat..spíš naopak.......pes je splachovací, ten vydrží všechno a navíc je to děsná sranda. A klasika odnese to někdo, kdo za to defakto nemůže.....

2.11.2018 07:41
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/dite-zatahalo-psa-za-ocas-zvire-ho-zabilo-soud-nyni-hleda-vinika-59547?seq-no=7&dop-ab-variant=&source=clanky-home

To je příklad z rodiny, kde mají nejspíš IQ šumící trávy. Dospělí tam dítěti přesně předvedli, co se dělat nemá a pes ukázal, co se stane, když ano.
Nemyslím, že zadavatelka je ze stejného rangu.

2.11.2018 08:18
Betlametla

XXX.XXX.140.218

Tak urcite nenechavam deti samotne se psem bez dozoru to v zadnym pripade sice vi,moc dobre jak se.ke psum chovat ale jsou,to deti s.nikdo,nikdy nevi co napadne je nebo,kdy psovi preskoci jen me zajimalo jestli je to mozne ze ho,bere jako "stene"

2.11.2018 08:26
sisi58

XXX.XXX.191.1

Betlametla napsal(a):
Tak urcite nenechavam deti samotne se psem bez dozoru to v zadnym pripade sice vi,moc dobre jak se.ke psum chovat ale jsou,to deti s.nikdo,nikdy nevi co napadne je nebo,kdy psovi preskoci jen me zajimalo jestli je to mozne ze ho,bere jako "stene"

Pro by ne. Je matka a Váš syn je vlastně taky "štěně"( v jeho věku). Jen aby ho nezačala,jako štěně,vychovávat.

2.11.2018 08:30

prosím, kolik je té fence ?

není možné, že si hlídání vysvětlujete jako jiné hlídání než ona ?
moje psice, když je něco špatně nebo nějaký votrava, tak také běhá a trošku mluví.. a pak se do votravy opře a on padá..

vrtění ocásku a olizování není hlídání miminka
znamená to, že neví, jak se toho otravy zbavit a nechce ho zakousnout

2.11.2018 09:11
Betlametla

XXX.XXX.140.218

Jsou,ji 3 dnes zacala konecne fungovat jako mama svych miminek tak doufam ze ji to vydrzi syna uz tak nevnima.Modlim se at,neprijde zadny zkrat celou noc ani,jedno zavrceni tak jsem zvedava😎

2.11.2018 09:12
Betlametla

XXX.XXX.140.218

4dny po porodu tak to uz by mohlo byt dobre ne?

2.11.2018 10:26

už to bude dobré, zkuste ji pozorovat nějak nenápadně
ne že chodit po špičkách, ale neotravovat zbytečně
a nedát sem foto malých pitbulíčků.. to teda pěkné není :-)

2.11.2018 10:39
Betlametla

XXX.XXX.140.218

2.11.2018 10:52

tak jsem si vybrala tři :-)

2.11.2018 12:29
Betlametla

XXX.XXX.140.218

😂tak jo

Přidejte reakci