Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2018 11:15
M.Martina123

XXX.XXX.190.38

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s Acana classic red a reznutim psa? Chtěli bychom přejít na toto krmení, ale obávám se reznuti.
Jinak zkušenost s Acana máme, měli jsme Acana regionals pacifica a Acana ji sedí. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.11.2018 11:48

dá se odhadnout podle výše vitaminu A
ve skutečnosti za to může betakaroten - pokud má tělo dost vitaminu A, jenž se z betakarotenu vyrábí, nepotřebný betakaroten uloží v tuku a nazdar bílý kožíšku

Classic red 40 tisíc A
Pacifica 11 tisíc A

ještě to umí železo, ale vídáno spíše u malých psů - kolem očí a na tlamě
a i toho má Classic red hodně

nejlépe krmit něco rybího a bez obilí

7.11.2018 11:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
dá se odhadnout podle výše vitaminu A
ve skutečnosti za to může betakaroten - pokud má tělo dost vitaminu A, jenž se z betakarotenu vyrábí, nepotřebný betakaroten uloží v tuku a nazdar bílý kožíšku

Classic red 40 tisíc A
Pacifica 11 tisíc A

ještě to umí železo, ale vídáno spíše u malých psů - kolem očí a na tlamě
a i toho má Classic red hodně

nejlépe krmit něco rybího a bez obilí

Např ančovičky na zelenině

http://www.masozravci.cz/mrazene-maso/ancovicky-na-zelenine-0-5-kg--masozravci/

7.11.2018 12:13

tak to nevím, jestli je semletá aj s vnitřnostmi, kůží tučnou + ta mrkev ..
se mi zdá, že někteří psi reznou a někteří ne, stejné plemeno.. asi jedině testnout
ale ta miska je celkem pěkná :-)

no ale rájko, rezne rotvík ? že ne ?
podle mě v tom není jen jídlo, ale schopnost .. já nevím.. tuku..využití vit. a minerálů.. krátkého kožichu..
škoda, že můj pes ryby nechce, tyhle malé rybičky jsou super, nemusí jich ani sníst hromadu jako jiného masa nebo granul, dala bych malinkou mističku na cesty

7.11.2018 12:36

tak to nevím, jestli je semletá aj s vnitřnostmi, kůží tučnou + ta mrkev ..
se mi zdá, že někteří psi reznou a někteří ne, stejné plemeno.. asi jedině testnout
ale ta miska je celkem pěkná :-)

no ale rájko, rezne rotvík ? že ne ?
podle mě v tom není jen jídlo, ale schopnost .. já nevím.. tuku..využití vit. a minerálů.. krátkého kožichu..
škoda, že můj pes ryby nechce, tyhle malé rybičky jsou super, nemusí jich ani sníst hromadu jako jiného masa nebo granul, dala bych malinkou mističku na cesty

Můj nerezne, je teda pravda, že zrovna rotvíky, kteří by byli rezaví jsem nikdy neviděla. S délkou chlupů si myslím, že to nesouvisí.

7.11.2018 13:15

Můj nerezne, je teda pravda, že zrovna rotvíky, kteří by byli rezaví jsem nikdy neviděla. S délkou chlupů si myslím, že to nesouvisí.

já vím, že jsem si právě vymyslela kravinu :-) ale neznám hladkostrstého psa, který je v normální běžné kondici a rezl by
celé léto na slunci v zahradě nepočítám

Přidejte reakci

Přidat smajlík