Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.11.2018 21:14

...zacina se to objevovat i zde...
Takze, co vy na to?

Pro ty co jeste nevi oc jde:
https://www.youtube.com/watch?v=J_MNsdhdXzY

10.11.2018 22:13

máme od štěněte, menší kruh (výrobce nějaké Polsko), udrží 25kg psa ve vzduchu a to sebou ještě mele
na přetahování boží.. a ani se to nesnaží zničit, na rozdíl ode mě
asi její nejoblíbenější hračka (kromě plyšáků), ale ono když megí zaklepe hlavou a opře se tlapkami do země.. byste to nejradši nikdy nekoupili :-)

10.11.2018 22:50

Po pravde, tomuto "sportu" se chechtam. Ale asi jsem ho jen nepochopila...

Zatim kazdy nas pes pochopil "aport". Krom jednoho.

Hodim balonek, klacek... pes bezi... Balonek ci klacek najde, donese, odlozi. Ceka. Ja opet klacek ci balonek vemu a hodim... Tot normalni hra na aport.

No a pak tu mame toho jednoho, co nepochopil, resp. tuto hru hrat nechce.
U nej je to - najde si klacek/sisku co chce hodit, ja hodim.
On klacek/sisku v prostoru najde. Prinese, ale odlozit nechce, chce si to trosku pocupovat.

Cupuje si, ale za par minut prijde s jinou sisou ci klackem - hod mi...

S timto psem na zahrade hrajem vlastne "dog puller". Hodim klacek/micek - on bezi, bezi ke mne, ale nikdy by to co ma v drzce neodlozil (na povel ano, ale to uz by nebyla hra)... Takze vytahnu druhy klacek/micek a ten mu hodim. Pes pusti co ma v hube a bezi za "novym."

Jako nic proti tomu. Hra to je. Sport dejme tomu. Alespon u nas pro "xxxxx" co nezvlada aport.
Ale delat z toho mistrovskou disciplinu?

11.11.2018 07:51
L(phi)

XXX.XXX.137.78

Marketing. Zorganizujes MS v ťahaní práve tvojou hračkou, bude to všade a všetci si to kúpia.
Celkom sa im to podarilo, to kolečko je pomerne šikovná hračka a vie už o nej skoro každý.

11.11.2018 08:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

L(phi) napsal(a):
Marketing. Zorganizujes MS v ťahaní práve tvojou hračkou, bude to všade a všetci si to kúpia.
Celkom sa im to podarilo, to kolečko je pomerne šikovná hračka a vie už o nej skoro každý.

dneska už může být člověk fakt mistr světa v čemkoliv, a nemusí na to být ani moc šikovný, chytrý a pilný …
Předpokládám, že už na tomto "sportu" různé pipinky, které nejsou schopné se v ničem jiném (seriózním) prosadit rejžují pořádáním seminářů, soustředění apod., a blbci jim za to platí balík …

11.11.2018 08:12
neluše

XXX.XXX.146.210

No, mě a mé NO před deseti lety stačily gumy ze starého kočárku. Vůbec mě tedy nenapadlo, že děláme dog puller 😂😂😂

11.11.2018 08:28

neluše napsal(a):
No, mě a mé NO před deseti lety stačily gumy ze starého kočárku. Vůbec mě tedy nenapadlo, že děláme dog puller 😂😂😂

.....také jsem používala s NO.....

11.11.2018 08:59

jak jako aport ? to je kruh na přetahování
tomu z kočárku je to hodně podobné materiálem
na aport je
https://pethome.cz/cs/psi/9698-hracka-pes-cinka-plovaci-vanil-14-cm-sp-5902906013779.html

a já mám cekou dobu ten špatný teda :-)
https://www.labet.cz/hracka-pes-kruh-guma-plovaci-vanilk-sp-px1095368/

11.11.2018 09:45
Huskyjanina

XXX.XXX.252.46

u nás na cvičáku používali tohle.... https://www.rehabilitace-sport.cz/posilovace-prstu-a-dlane/266-gumovy-silic-krouzek-ruzne-barvy.html ..... ještě teď to někde mám

11.11.2018 10:09

Huskyjanina napsal(a):
u nás na cvičáku používali tohle.... https://www.rehabilitace-sport.cz/posilovace-prstu-a-dlane/266-gumovy-silic-krouzek-ruzne-barvy.html ..... ještě teď to někde mám

Také jsme to měli, kolečka od kočárku taky.
Ale dog puller? Jak udělat ze hry se psem byznys. A to se počítá :-)) Vy amatéři !

11.11.2018 10:12

...."Předpokládám, že už na tomto "sportu" různé pipinky, které nejsou schopné se v ničem jiném (seriózním) prosadit rejžují pořádáním seminářů, soustředění apod., a blbci jim za to platí balík" …
Jak pipinky? Dog puller? Jak udělat ze hry se psem byznys. A to se počítá :-)) Vy amatéři !
Určitě se dokáží prosadit ve vydělávání peněz.

11.11.2018 11:13
aneleh

XXX.XXX.128.43

my jsme první puller vyhráli na výstavě a moje smečka ho miluje. Po pěti letech nás opustil a tak jsem koupila nový. Ale rozhodně se neúčastním seminářů, nedělám kraviny... naši psi aporty milují, o tohle se dobře tahá, neničí jim to zuby a můžu se tahat s jedním i s pěti psy najednou. Psi ho mají trvale k dispozici, takže si s ním hrají i sami společně, nepotřebují k tomu ani mě, což je prima v době, kdy jsou ve výběhu a já se jim nemůžu věnovat. Fakt je, že sama od sebe bych ho zřejmě taky nekoupila - naši psi mají hračky rozdělené na ty, které jsou trvale ve výběhu (megakong, kost z ultratvrdé gumy, bullpřetahovadlo, boomerball atd.) a hračky, které mají jen se mnou - frisbee, míčky na šńůrkách.... Puller jsem zařadila do hraček ve výběhu a nelituju, psi si s ním i samostatně hrají, přetahují se mezi sebou, když přijdu, donesou ho, abych jim ho házela...

11.11.2018 16:10
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Já teda do teď používala klasické gumové kroužky ať už plovací nebo potápěcí. Je pravda, že pro vyloženě neaportéry je to větší zábava, navíc se můžou přetahovat mezi sebou. Má to i zajímavý pohyb, který se dobře loví. Kroužky se mi osvědčili u přesvědčování pasteveckých plemen, že aport je zábava - teda občas a na chvíli.

Ale zase kroužky jsou v distribuci už leta letoucí .... to zase někdo objevil Ameriku. Taky mi to spíš příjde jako napakovací akce.

V poslední době taky používám k aportování nebo k míčkování míče tvaru ragby. Skáče to jako divé a do různých směrů. U některý psů to trumflo i tenisáky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík