Štěně z útulku - čůrání a pití

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2018 12:36
valacek

XXX.XXX.206.125

Hezký den,
před nedávnem jsme si vzali štěně, fenečku z útulku.Máme problém s venčením. Jsem studentka vš a chodím jen po brigádách, takže jsem hodně doma a můžu se jí věnovat. Chodím s ní ven klidně co půl hodiny, venku se pěkně projdeme, ona se vyčůrá, ale přijdeme domů a během chvíle udělá klidně několik louží. Jak jí naučit, aby se vyčůrala jen venku? Taky mám pocit, že hodně pije, na to, že je malinká (cca 3kg) tak zvládne i 3 menší misky denně. Možná i kvůli tomu pořád čůrá. Dávkujete někdo i vodu? My jsme měli vždy pejska z útulku už většího, který toto zvládal a štěně poprvé, tak předem moc děkuji za rady :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.11.2018 13:07

nemůžete psovi dávkovat vodu !
veterina

13.11.2018 13:09
valacek

XXX.XXX.206.125

Jsou jí asi 2 měsíce.

13.11.2018 13:10
valacek

XXX.XXX.206.125

To jsem si myslela, jen jestli pak není nějak nemocná, když toho tolik vypije. Myslím to, jen v nejlepší zájmu psa, aby se pak něco nezanedbalo.

13.11.2018 13:47
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

.... po letech zkušeností se zvířaty říkám - nejdřív zkontrolovat zdravotní stav a pak je-li vše OK řešit venčení výchovně. Takže šupem k veterináři.

13.11.2018 16:02

u 2 m. štěněte je fakt normální, že je jako průtokoměr, měla jsem doma....
A jestli je na granulích, tak víc pije.
Takže trpělivě uklízet louže, nenadávat, netrestat, co chvíli venčit, když člověk vidí, že hledá, točí se, chce přičupnout - na ruce a šup ven, tam potřebě dát "povel" a chválit.
A ještě jednou trpělivost! Je to malé mimino!

a pokud je pochybnost, tak k veterináři (kam bych teda s takovým prckem z útulku stejně šla)

Přidejte reakci

Přidat smajlík