Osvojení týraného psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2018 13:35
luciferka.s

XXX.XXX.232.44

Ahojky, je tu někdo kdo si vzal z útulku týraného psa nebo z mnozirny? Od neděle máme doma roční kříženku, která cely svůj zivot byla zavřená v domě s dalšími 90 psy (kauza Mladějov). Nemá tedy higienicke návyky, nikdy nebyla venku ale na vodítku už cupitá celkem pěkně. Zajímalo by mě jak ste zvládli učení higyeny a aby vydržel sám doma, když je to pejsek treba bojacnejsi co vůči člověku nemá ještě úplnou důvěru? Dekuji

27.11.2018 15:06
rapotacka11

XXX.XXX.79.213

Pomáhá, když žije s jiným, vychovaným, poslušným psem
v rodině. Pokud ta možnost není, budete to mít všichni
- tedy i váš nesocializovaný pes těžší.

27.11.2018 17:33
eli22

XXX.XXX.58.39

Zvládnete to, roční pes to ještě dá. I když to bude možná těžší, budou vám pokroky dělat o to větší radost.

27.11.2018 20:27
aluska

XXX.XXX.168.76

Mám 2. Fenku jezevčíka, před 3mi lety se našla na Slovensku na hnojišti asi 1,5 letá, olysalá kostřička. Doma jsem měla už 3 jezevčice. Nová se bála úplně všeho, pohladit se nechala až tak po měsíci, pochovat po dalších třech měsících. Bála se projít dveřmi do baráku, když už jsem jí chytila a do baráku donesla, byla v pohodě. Jen ty dveře. Doma čurala tak půl roku,než se naučila že jenom venku. Jinak opravdu hodně pomohly ostatní fenky. Neví se kde byla, ani co se jí stalo, ale i po třech letech se leká nenadálých pohybů a zvuků a nikdo jiný na ní nesáhne, nenechá se. Letos na jaře se ke mě dostal další jezevčík, pes, 6ti letý už nechtěný původním majitelem. Přijel podvyživený , zacuchaný, hrbatý tvoreček, který při zvýšení hlasu na druhé psice okamžitě ležel na zádech a klepal se. Předchozí život trávil v kotci, takže taky asi tak půl roku doma značkoval skoro každý roh.L když mám dům se zahradou a od jara do podzimu nepřetržitě otevřeno na zahradu. Psa jsem vykrmila, nechala srovnat na dornovce posuny, vyosení a rotace, do léta jsem ho uchovnila a na podzim dostal na mezinárodce výbornou :-D

Mel28

13.3.2019 22:43
Mel28

XXX.XXX.142.3

Dobry den, reaguji na prispevek zadavajici, mam taky doma pejska z kauzy Mladejov ted mesic a pul, je uzasna, sice je to divocak, ale s duverou nemame nejmensi problem, coz je super, je to moja sikulka:) ale ta hygiena..to je teda des bes,mam ji v byte, chodim caszo vencit ale bez louzicky jsme nedali jeste ani den, chci se zeptat, zda u vas neco zabralo? Moc dekuju

14.3.2019 07:33
rapotacka11

XXX.XXX.79.4

- chodim casto vencit ...
- zda u vas neco zabralo

Vaše důslednost !
Choďte častěji.
Každou hodinu nebo i po půlhodině.
Vzít si psa z těchto podmínek nebývá snadné.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2019 10:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás zabral hlavně druhý pes, na kterého se čuba okamžitě velmi navázala a vše dělala (a dělá) po něm, včetně venčení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík