Ahoj, chci se zeptat.. nas 7mi mesicni pes si casto olizuje penis,mesic zpet mel zanet mocoveho mechyre, lecili jsme Atb + pasta uro na struvity. Mel rozbor moci a uz se zda byt vse vpoho, ale neustale mu curanky smrdi čpavkem az mi prijde, ze to smrdi jako nafta.
Dostali jsme jeste oplach hypermangan, oplachujem cca 3x denne a mame specialni granule.
Pes neucurava, pres noc taky nepotrebuje jit se vycurat a kdyz ano tak max 1x za noc.
Ji, pije a je dost zivy.
Nevite, cim by to mohlo byt, ze mu ty curanky porad tak zapachaji??
Popr nejake rady?
Nebo je to proste normalni,v tomhle obdobi dospivani
KostickaN
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat.. nas 7mi mesicni pes si casto olizuje penis,mesic zpet mel zanet mocoveho mechyre, lecili jsme Atb + pasta uro na struvity. Mel rozbor moci a uz se zda byt vse vpoho, ale neustale mu curanky smrdi čpavkem az mi prijde, ze to smrdi jako nafta.
Dostali jsme jeste oplach hypermangan, oplachujem cca 3x denne a mame specialni granule.
Pes neucurava, pres noc taky nepotrebuje jit se vycurat a kdyz ano tak max 1x za noc.
Ji, pije a je dost zivy.
Nevite, cim by to mohlo byt, ze mu ty curanky porad tak zapachaji??
Popr nejake rady?
Nebo je to proste normalni,v tomhle obdobi dospivani
po našich zkušenostech kdy pes měl též zánět močového měchýře a pak zemřel za půl roku na selhání ledvin bych nechala z krve udělat kontrolu ledvin. Nevím zda taková nemoc může být i u tak mladého psa...........................