Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2018 18:39

Dobrý den, máme doma štěně křížence z útulku, je zvyklá venku, spí venku v boudě, ale dneska jsme byli na cvičáku a usnula mi tam na ruce a vždy při nádechu se zachvěla. Je možné, že to bylo zimou?

1.12.2018 18:45
PumaCZ

XXX.XXX.102.140

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, máme doma štěně křížence z útulku, je zvyklá venku, spí venku v boudě, ale dneska jsme byli na cvičáku a usnula mi tam na ruce a vždy při nádechu se zachvěla. Je možné, že to bylo zimou?

Tohle tedy opravdu nevypadá jako pes na ven, tak se nedivte, že se chudák malá třese zimou.. Je maličká a krátkosrstá, tak co čekáte? Jak se má sama asi zahřát?

1.12.2018 19:07

...vždyť jí musela být strašná zima, v boudě venku v tomhle počasí si jí opravdu představit nedokážu..........

1.12.2018 19:36
GAELLE

XXX.XXX.55.67

chudák................my měli křížence ovčáka a vlkodava v bytě......................

1.12.2018 19:51
rapotacka11

XXX.XXX.79.213

To je neskutečně strašný.
Ty útulky dají psa fakt každému ...
Mělas ho tam nechat, vzal by si ho někdo,
kdo má srdce a trochu rozumu.

3.12.2018 10:47

Lehněte si na noc k ní (k boudě). Nejspíš vám bude taky zima.

3.12.2018 12:08
amiš

XXX.XXX.11.253

Zvyklá? Když jí nic jiného nezbývá, tak přežije. A jasně, když usnete nepřikrytá, tak pokud není 30+ tak vás taky prostoupí zima, to se vám nikdy nestalo?, Jak je stará, do půl roku nemá štěně vyvinutou kompletní termoregulaci, takže prochladne daleko snáze.

3.12.2018 13:03
nelimar1

XXX.XXX.168.179

Proč mám pocit, že to je provokace..

Přidejte reakci

Přidat smajlík