Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2018 18:42
mkondas

XXX.XXX.49.16

Dobrý den, chtěl by sem se zeptat co všechno obnáší práce policejní psovod. Kolik cca bere, jak se tam dá dostat a jak to tam chodí. Hledal jsem na internetu a moc jsem tam toho nenašel,takže budu rád za každou zprávu...A zatím mám jenom Borderku, ale později bych si chtěl pořídit NO.

2.12.2018 19:01
lupus4

XXX.XXX.205.61

mno chlapče, napřed tě musí vzít k policii, tj. projít psychotesty, mít jistou mini fyzičku a maturitu.
Pak po absolvování kurzu na tý jejich "sorboně " , by jsi zřejmě mohl žádat o zařazení k psovodům...přesně ti to zodpoví jistě na každém místním oddělení
u "měšťáků" to bude asi snažší, což ti zodpoví zase šéfové MP
budeš-li chtít, můžu tě v SZ dát mail na jednoho psovoda MP Děčín, kterej tě může dát relevantní info

2.12.2018 19:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lupus4 napsal(a):
mno chlapče, napřed tě musí vzít k policii, tj. projít psychotesty, mít jistou mini fyzičku a maturitu.
Pak po absolvování kurzu na tý jejich "sorboně " , by jsi zřejmě mohl žádat o zařazení k psovodům...přesně ti to zodpoví jistě na každém místním oddělení
budeš-li chtít, můžu tě v SZ dát mail na jednoho psovoda MP Děčín, kterej tě může dát relevantní info

Po splnění podminek a přijetí k PČR bude muset ještě 2 roky "šlapat chodník", než si bude moci požádat o přeřazení k psovodům (což u zajíce bez zkušeností stejně neklapne, protože mají lepší adepty).

2.12.2018 20:46
mkondas

XXX.XXX.49.16

lupus4 napsal(a):

Dík za info. Jo a to by bylo skvělý. snad najdu kde je tady sz

2.12.2018 20:55
lupus4

XXX.XXX.205.61

máš to tam v SZ (soukromé zprávy)

Přidejte reakci

Přidat smajlík