Svázání - nejde se spojit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.12.2018 17:15
jork

XXX.XXX.18.146

Dobrý den,
dnes jsme byli připustit naší fenečku u zkušeného pejska (štěňátka už jsme měli). Nevím přesně kolikátý den hárání má ale jen co jsme přijeli k pejskovi tak na ni pejsek naskakoval po chvilce jsem ji podržela a pejsek když se trefil ona kníkla a pejsek v ní byl celý ale vždy když měl seskočit a měli být svázaní tak mu penis vypadl a takhle se to opakovalo hodinu a půl pejsek se trefil třeba 20 x a vždy když v ní celý byl tak mu penis vypadl. Zkoušeli jsme pejska na fenečce i přidržet ale stejně mu třeba po 10 sekundách vypadl.
Prosím o radu zítra k pejskovi jedeme znovu. Co máme udělat aby krytí bylo úspěšné?
Děkuji za odpověď

13.12.2018 09:29
rennie111

XXX.XXX.43.146

Je možné, že ešte nemala ten správny deň, niektorá fenka sa nechá obskakovať aj skorej, ale práve to zviazanie príde až keď je ten "naj." Uvidíte či to na druhýkrát bude lepšie, ak nie skúsila by som ešte o 2 dni. Ak sa nebude dariť, ešte je možnosť inseminovať, poprípade dúfať, že sa to podarilo aj bez zviazania - tiež sa to stáva.
Dosť ma však zaráža to, že píšete, že ide o skúseného psa a fenka už šteniatka mala. Tým pádom by aj majiteľ psa mohol vedieť ako sa zvykne chovať a vy by ste tiež už mali fenku poznať.

13.12.2018 12:36
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Vy nevíte kolikátý den hárá (o progesteronu jste asi ani neslyšeli) a jedete krýt? Bezpapíráci, že? Je mi tak nějak smutno z lidí jako jste vy.

14.12.2018 10:15
ainu

XXX.XXX.112.154

Ti psi mají více rozumu, než vy

17.12.2018 17:24
Stenda

XXX.XXX.55.39

Svázání není nutné k oplodnění. Ale ve vašem případě asi ani k ejakulaci nedošlo.
No, možná je to tak správně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík