Podvod či ne nebo obchodování, množírna se štěnaty?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2018 10:41
vd

XXX.XXX.111.235

viz dopis

Po dokončení registrace se vám doručovatelská agentura s vámi obrátí
na potvrzení vaší doručovací adresy a také vám sdělí, jakým způsobem
je zaplatí, protože

předem budete platit přímo předávací agentuře.

Musím se soustředit na mou léčbu a proto potřebuji co nejdříve doma
milující domov. Doufám, že mi dobře rozumíš. Takže budu čekat na čtení
od vás

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2018 10:58

tyhle strojový překlady, to je všechno podvod

22.12.2018 11:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

vd napsal(a):
viz dopis

je zaplatí, protože

od vás

Jak píše Bodlinka, je to podvod a fakt nechápu, že se najde ještě někdo, kdo na to reaguje. Nejde ani o obchod se štěňaty, ani množírnu - žádný pes tam totiž neexistuje.

22.12.2018 18:32
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Je to marný, je to marný! Vždyť je to pořád dokola. Nechápu, že se stále najdou hlupci, kteří na tak průhledný a trapný podvod skočí.

22.12.2018 18:48

protože to může být pes z ciziny
LEPŠÍ
:-)

23.12.2018 11:10
LájošM

XXX.XXX.14.251

vd napsal(a):
viz dopis

je zaplatí, protože

od vás

Proč vůbec na nějaký takový inzerát reagujete? Jestli chcete psa ze zahraničí, v první řadě byste si měl prostudovat webové stránky chovky, najít si ji v ofiko seznamu registrovaných chovatelů, pročíst si recenze atd. A pak ta komunikace je poměrně dlouhá a týká se hlavně psů a podmínek chovu na obou stranách.
Pokud byste přišel při tomto podvodu o peníze, beru to jen jako velmi malý trest za blbost a podporu týrání zvířat (i když žádný pes neexistuje, jde o úmysl).

26.12.2018 11:37

Já bych k tomu dodala že lidská blbost je nesmrtelná proto můžou takové inzeráty dosud fungovat.Škoda že blbost se nedá léčit!

26.12.2018 20:17
Šarina

XXX.XXX.231.146

Já bych tyhle inzeráty tak úplně nezatracovala. Beru je jako potřebnou selekci budoucích pejskařů. Pokud někdo fakt chce tímto způsobem koupit psa, tak si ho nezaslouží a je jenom dobře, když utratí tolik peněz, že na toho opravdového pak už mít nebude.
Asi nejsem dost sluníčková, ale péče o psa je o zodpovědnosti a k tomu patří aspoň minimální IQ. A minimální IQ předpokládá, že si o držení psa něco aspoň základního předem přečteme.

29.12.2018 21:57
catalina

XXX.XXX.174.3

Touha po steneti a zaroven jeste vetsi touha na tom opravdu za kazdou cenu usetrit... Vazena(y), zamyslete se nad sebou. A pak si dejte do googlu buldoček kamerun a můžete si počíst.

30.12.2018 15:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Šarina napsal(a):
Já bych tyhle inzeráty tak úplně nezatracovala. Beru je jako potřebnou selekci budoucích pejskařů. Pokud někdo fakt chce tímto způsobem koupit psa, tak si ho nezaslouží a je jenom dobře, když utratí tolik peněz, že na toho opravdového pak už mít nebude.
Asi nejsem dost sluníčková, ale péče o psa je o zodpovědnosti a k tomu patří aspoň minimální IQ. A minimální IQ předpokládá, že si o držení psa něco aspoň základního předem přečteme.

1.1.2019 15:37
fikovnice

XXX.XXX.135.170

LájošM napsal(a):
Proč vůbec na nějaký takový inzerát reagujete? Jestli chcete psa ze zahraničí, v první řadě byste si měl prostudovat webové stránky chovky, najít si ji v ofiko seznamu registrovaných chovatelů, pročíst si recenze atd. A pak ta komunikace je poměrně dlouhá a týká se hlavně psů a podmínek chovu na obou stranách.
Pokud byste přišel při tomto podvodu o peníze, beru to jen jako velmi malý trest za blbost a podporu týrání zvířat (i když žádný pes neexistuje, jde o úmysl).

Na druhou stranu zadavatel to sem jen vložil, ne? Jestli to dobře čtu, tak nechtěl psa kupovat. Třeba šlo jen o varování, i když jak je psáno výše, tak si moc ani neumím představit, že by na to někdo reagoval.
Jednu dobu jsem měla mail zaplněný dopisy, že mám kdesi konto s mnoha miliony, už ani nevím, co tochtělo - zda zpřístupnit moje konto (které je teda mmch. dost ubohé). Anebo že jsem byla v čemsi vylosována jako hlavní výherkyně. Samozřejmě ihned mažu, v podstatě po přečtení prvních pár slov. A maily s přílohou mažu IHNED, bez otevírání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík