viz dopis
Po dokončení registrace se vám doručovatelská agentura s vámi obrátí
na potvrzení vaší doručovací adresy a také vám sdělí, jakým způsobem
je zaplatí, protože
předem budete platit přímo předávací agentuře.
Musím se soustředit na mou léčbu a proto potřebuji co nejdříve doma
milující domov. Doufám, že mi dobře rozumíš. Takže budu čekat na čtení
od vás
Uživatel s deaktivovaným účtem

tyhle strojový překlady, to je všechno podvod
vd
napsal(a):
viz dopis
je zaplatí, protože
od vás
Jak píše Bodlinka, je to podvod a fakt nechápu, že se najde ještě někdo, kdo na to reaguje. Nejde ani o obchod se štěňaty, ani množírnu - žádný pes tam totiž neexistuje.

protože to může být pes z ciziny
LEPŠÍ
:-)
vd
napsal(a):
viz dopis
je zaplatí, protože
od vás
Proč vůbec na nějaký takový inzerát reagujete? Jestli chcete psa ze zahraničí, v první řadě byste si měl prostudovat webové stránky chovky, najít si ji v ofiko seznamu registrovaných chovatelů, pročíst si recenze atd. A pak ta komunikace je poměrně dlouhá a týká se hlavně psů a podmínek chovu na obou stranách.
Pokud byste přišel při tomto podvodu o peníze, beru to jen jako velmi malý trest za blbost a podporu týrání zvířat (i když žádný pes neexistuje, jde o úmysl).

Já bych k tomu dodala že lidská blbost je nesmrtelná proto můžou takové inzeráty dosud fungovat.Škoda že blbost se nedá léčit!
Já bych tyhle inzeráty tak úplně nezatracovala. Beru je jako potřebnou selekci budoucích pejskařů. Pokud někdo fakt chce tímto způsobem koupit psa, tak si ho nezaslouží a je jenom dobře, když utratí tolik peněz, že na toho opravdového pak už mít nebude.
Asi nejsem dost sluníčková, ale péče o psa je o zodpovědnosti a k tomu patří aspoň minimální IQ. A minimální IQ předpokládá, že si o držení psa něco aspoň základního předem přečteme.
Šarina
napsal(a):
Já bych tyhle inzeráty tak úplně nezatracovala. Beru je jako potřebnou selekci budoucích pejskařů. Pokud někdo fakt chce tímto způsobem koupit psa, tak si ho nezaslouží a je jenom dobře, když utratí tolik peněz, že na toho opravdového pak už mít nebude.
Asi nejsem dost sluníčková, ale péče o psa je o zodpovědnosti a k tomu patří aspoň minimální IQ. A minimální IQ předpokládá, že si o držení psa něco aspoň základního předem přečteme.
LájošM
napsal(a):
Proč vůbec na nějaký takový inzerát reagujete? Jestli chcete psa ze zahraničí, v první řadě byste si měl prostudovat webové stránky chovky, najít si ji v ofiko seznamu registrovaných chovatelů, pročíst si recenze atd. A pak ta komunikace je poměrně dlouhá a týká se hlavně psů a podmínek chovu na obou stranách.
Pokud byste přišel při tomto podvodu o peníze, beru to jen jako velmi malý trest za blbost a podporu týrání zvířat (i když žádný pes neexistuje, jde o úmysl).
Na druhou stranu zadavatel to sem jen vložil, ne? Jestli to dobře čtu, tak nechtěl psa kupovat. Třeba šlo jen o varování, i když jak je psáno výše, tak si moc ani neumím představit, že by na to někdo reagoval.
Jednu dobu jsem měla mail zaplněný dopisy, že mám kdesi konto s mnoha miliony, už ani nevím, co tochtělo - zda zpřístupnit moje konto (které je teda mmch. dost ubohé). Anebo že jsem byla v čemsi vylosována jako hlavní výherkyně. Samozřejmě ihned mažu, v podstatě po přečtení prvních pár slov. A maily s přílohou mažu IHNED, bez otevírání.