Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2018 11:35
jenczek_

XXX.XXX.168.121

Zdravím Vás, před týdnem jsem si domů přivedl štěndo, je to fenečka, údajně kříženec zlatého retrývra s nějakým kníračem, ale nějak mi to nesedí.. Má 3 měsíce, téměř 5kg a nepřipomíná mi z těchto dvou plemen nic. Několika lidem připomíná podle tlapek něco s vlčákem. Poradí mi někdo zkušenější alespoň podle přiložených fotografií? Bohužel, ani jednoho z rodičů jsem neviděl, s minulými majiteli je to složitější...... Na fotce je pro lepší měřítko vyfocena s naší 14ti měsíční stafordicí. Předem všem děkuji za případné reakce. Jenda

28.12.2018 12:08
lupus4

XXX.XXX.205.61

typický UČP střední velikosti

28.12.2018 12:10
LájošM

XXX.XXX.14.251

U křížence nikdy nemůžete z fotky na 100% určit rodiče, i kdyby byli s PP. Spíš se dají některá plemena vyloučit, některé barvy se nemohou kvůli genetice vyskytnout apod. A podle tlapek opravdu neurčíte nic, ani tu dospěláckou velikost, jak se často traduje. Takový basset má packy veliké, a plno vysokých chrtů zas malé.

Na fotce vidím křížence všeho možného, podle věku a váhy z něj asi obr nebude. Zřejmě ho nemáte k nějaké určité práci, tak je to jedno a takovéto typy se dají vychovat téměř k čemukoli. Když to vezmete za správný konec, určitě budete mít super společníka. Raději bych počítal s nějakým teriérem/pinčem v krvi, tudíž výchova opravdu důsledná hned od začátku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2018 14:59

ty bílé chlupy přes zadní nohy jsou jak od hrubosrstého psa, takové ty, co vypadají jako u starého psa, úplně klidně by to knírač být mohl (a také ty chlupy mohou klidně vypadat věkem :-) )
nebo fousek, drsnosrstý jezevčík, vlkodav :-) něco takového
no a ostatní .. německý ovčák, dobrman, bígl
tu je ovčák x dobrman
https://cz.pinterest.com/pin/447545281703929719/
a ovčák s různými x
https://1url.cz/SMHnU

anebo také houby, cosi mohlo vylézt obgeneraci.. někdy to není podobné ani jednomu rodiči

28.12.2018 18:41

Tak nejak takhle si predstavuji, ze vypadal nas utulkac jako stene.
Sice ma jinou barvu a uzsi nos, ale jinak jako by to byl on.

Pes ma v dospelosti 15 kg a vysku do pulky stehen/nad kolena - pri mych 164 cm.

Typy co jsme zatim slyseli: ovcak x knirac x kokrspanel x irsky terier x cesky fousek x nemecky dratosrsty ohar x pudelpointer x nemecky lovecky terier x jezevcik x zlaty retryvr...

Dle povahy je v nem hlavne retrivr.

Je potreba dusledna, ale laskava vychova. Dost pohybu i zabaveni hlavy...

Zdravi? 7 let jak ryba, krom jednoho zanetu usi (kvasinky od kotete). Jinak vubec nic s cim chodit za vetem.

Snad bude prima a bude delat jen radost :)

28.12.2018 21:22
jenczek_

XXX.XXX.168.121

Všem děkuji za reakce, štěndo je už naše, se stafordí ségrou jsou nejlepší kamarádky a když už jsem si tady udělal účet, za půl roku sem dám fotky, jak Puppynka vypadá, tedy jestli to někoho zajímá a zda mi admin sesmaže vlákno. ..tedy krásný nový rok Vám všem.

28.12.2018 21:28

jenczek_ napsal(a):
Všem děkuji za reakce, štěndo je už naše, se stafordí ségrou jsou nejlepší kamarádky a když už jsem si tady udělal účet, za půl roku sem dám fotky, jak Puppynka vypadá, tedy jestli to někoho zajímá a zda mi admin sesmaže vlákno. ..tedy krásný nový rok Vám všem.

Fotečky vítány....a může to být průběžně, ať vidíme, jak štěndo roste....

28.12.2018 22:02
GAELLE

XXX.XXX.55.67

jenczek_ napsal(a):

Hodně radosti se štěňátkem :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík