Ahoj, chtěla bych poprosit o vyplnění dotazníku📖, který je potřebný k zhotovený seminární práci.
Děkuji ❤
https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/dotaznik-o-psovi-k-seminarni/
Vyplněno, nicméně mohu se zeptat co v seminární práci obhajuješ? Nebyla mi jasná otázka o agresivitě na cizí lidi. Předpokládala jsem, že tam budou další otázky tímhle směrem. Je to celkově takové nehotové. Konzultovala jsi otázky s učitelem? Protože pokud nebudou správně formulované, ztrácí smysl.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Souhlasím, je to takové nesouvislé. Jak spolu souvisí cena žrádla za měsíc a škody způsobené v domácnosti?
Navíc pokud má někdo víc psů, budou se mu některé otázky opravdu špatně vyplňovat, třeba hmotnost nebo věk.

napsal(a):
Souhlasím, je to takové nesouvislé. Jak spolu souvisí cena žrádla za měsíc a škody způsobené v domácnosti?
Navíc pokud má někdo víc psů, budou se mu některé otázky opravdu špatně vyplňovat, třeba hmotnost nebo věk.
pes krmený málo nebude škodit (v) domácnosti :-)

napsal(a):
pes krmený málo nebude škodit (v) domácnosti :-)
to jedině. a nebude ani vrčet na lidi, že?
ale to by pak znamenalo, že bígl nebo labrador musí ničit víc, než jiná plemena, že nežravka nic nikdy nezničí a že ničení je motivované snahou objekt sežrat. a do té šablony se nevejde Nora, jejíchž oblíbená destrukce je rozšlapávání kýblů.
jako škodu v domácnosti jsem jí to ani nezaškrtávala. jsou to různé kýble zahradní, nebo kyblíky, ve kterých se prodává krmivo pro morčata, žádná škoda. ale nekouše to, prostě to rozdupe.
navíc asi bych s takovou hypotézou nechtěla vyhodnocovat ty data, protože peníze utracené měsíčně za krmení řeknou velmi málo o krmné dávce na kg živé hmotnosti krmeného zvířete

tak to vážně není škoda v domácnosti, když ty kýble vlastně akorát překážely
hmm tak já si ten dotazník otevřu teda
edit.: tak nic, dotazník se upravuje
jsem chudák

Jo, včera dostala kýbl, ve kterém byla ve dnu taková ta vychytaná dírka, které si člověk všimne až když má po napuštění vody na vytírání mokré nohy. Ráno už byl rozšlapaný, tak se lépe vešel do tříděného odpadu.
A i kdybych jí měla v domácích potřebách kupovat kýble nové... pořád je to neškodný způsob psího ničení
napsal(a):
Jo, včera dostala kýbl, ve kterém byla ve dnu taková ta vychytaná dírka, které si člověk všimne až když má po napuštění vody na vytírání mokré nohy. Ráno už byl rozšlapaný, tak se lépe vešel do tříděného odpadu.
A i kdybych jí měla v domácích potřebách kupovat kýble nové... pořád je to neškodný způsob psího ničení
To jste mi připomněla, jak já se naštvala před svátky, na sebe Chci si přebarvit proutěné ozdoby ze zlatých na stříbrné. Koupím si správnou barvu, prý: nalij si to do kbelíku. Říkám si: lepší bude pevný sáček, ten pak rovnou vyhodím, kbelíku je škoda. Objevila jsem ten správný sáček u muže, asi od nějakých tenisových věcí, super sáček, přesně jak jsem potřebovala. Po nalití barvy jsem za a) zjistila, že je neprakticky vysoký a abych věc vytáhnula, zasviním se po lokty a za b) náhle se u dna objevili dva vyražené větrací otvory! Málem mne kleplo Ještě, že jsem pod to dala prozřetelně alespoň noviny

klidně nějaká střední.
i když je pravda, že jsou lidi, co jsou se schopní z takových šmudlinkových nebo miláčkových mailů ucházet o práci a posílat životopisy.

hlavně čím víc respondentů, tím lepší data

ježiš se furt neurážejte

no a eště neumíš psát
eště že ty smajlíci existujou že jo