Jak přesvědčit rodiče abych mohla mýt psa

Border kolie
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.1.2019 20:01

Dobrý den už nevím co mám dělat. snažím se přesvědčit rodiče abych mohla mít psa ale nezabírá to. dělám vše proto aby mi uvěřili že se o něj dokážu postarat a stejně mi nevěří ...

6.1.2019 20:08

Kolik je ti let?

6.1.2019 23:47

Dokážu postarat... vyděláváš vlastní peníze? Asi ne, co? Takže nedokážeš. Je to prostě takhle jednoduché.

Vzít psa ven je fakt to nejmenší.

6.1.2019 23:52

se směju sama sobě, koukám na název tématu a říkám si, proč by ho nemohla umejt já vím jsou tu myči a nemyči....tak já jsem myč.

No to rodiče dělají, mají starost aby to neovlivnilo prospěch ve škole a aby nezůstala starost na nich- já taky nemohla mít jako náctiletá psa, vždycky jsem nějakého toulavého dotáhla a když už to jednou klaplo, ale psík musel být přes den na společné zahradě, soused mi ho pustil a už jsem ho nenašla..., až jako vydělávající jsem si vzala útulkáče- štěně.

7.1.2019 06:36
Staff99

XXX.XXX.231.0

Jestli dostávás nějaké kapesné a nebo si vydělávás, tak zkus koupit jídlo pro pejska, pelíšek, nějakou hračku, vodítko atd atd. Nějakéj čas a finance to asi sebere, ale je to taky možnost jak je zlomit. Nevím jestli je to do bytu a nebo někam na zahrádku, ale taky bych chodil pravidelně na procházky abych ukázal, že venčit ho budu já,ale pokud si např. Neuklizis pokoj, tak asi moc neuspejes. musíš si uvědomit, že takový pejsek není hračka na pár dní. Je to zodpovědnost na několik let. Veterinář, jídlo atd. Stojí dost peněz...... Nevim jaky důvod u tebe udávají rodiče.

7.1.2019 09:43

Oni rodiče ani důvod udávat nemusí. I když si to zadavatelka nechce připustit, pes změní život celé rodině. A když rodiče tuto změnu nechtějí, tak přes to tak nějak nejede vlak.
Zadavatelka nepíše, kolik je jí let. Měla by si uvědomit, že pes je "záležitost" na 15 let (přibližně). Jestli je jí 14, tak její pes by tu byl do jejích třiceti let. Dovede si to představit? Většina rodičů, kteří povolí dítěti psa, musí počítat s tím, že pes zůstane jim - dnes víc než dřív ( otevřený svět ). A ne všichni rodiče jsou ochotni na to přistoupit.

7.1.2019 09:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
se směju sama sobě, koukám na název tématu a říkám si, proč by ho nemohla umejt já vím jsou tu myči a nemyči....tak já jsem myč.

No to rodiče dělají, mají starost aby to neovlivnilo prospěch ve škole a aby nezůstala starost na nich- já taky nemohla mít jako náctiletá psa, vždycky jsem nějakého toulavého dotáhla a když už to jednou klaplo, ale psík musel být přes den na společné zahradě, soused mi ho pustil a už jsem ho nenašla..., až jako vydělávající jsem si vzala útulkáče- štěně.

No, zrovna včera by se mi slečna hodila - se mi fena vyválela v lese ve zdechlině, a potřebovala jsem ji nutně umýt! Klidně bych jí za to i zaplatila

11.2.2021 15:23
Martina, milovníčka psov

XXX.XXX.12.53

Ja som rodičov prehovárala celé roky a nič nezaberalo. Až počas Korony mi konečne dovolili mať psa, kedže som tak mala viac casu sa mu venovat kym bol male steniatko a chodit s nim kazde 2-3 hodiny von, vychovavat ho atd. Toho psa mám však spoločného so sestrou a chcela by som ešte jedného vlastného, ale o ňom nechcú ani počuť, vraj by som sa oňho nechcela starať sama a že by ma to omrzelo. A to si predstav, že dobre vedia, že sa o toho jedného psa starám a stále mi neveria...
Čiže fakt neviem ako ti poradiť

11.2.2021 15:40

Fakt myslíte, že zadavatelka čeká dva roky na radu?

11.2.2021 17:16
Martina, milovníčka psov

XXX.XXX.12.53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fakt myslíte, že zadavatelka čeká dva roky na radu?

jejda, nevšimla som si že to sem bolo pridané pred dvoma rokmi

Přidejte reakci

Přidat smajlík